Design interior sustenabil în industria HoReCa
Proprietarii de hoteluri, cafenele și restaurante trebuie să adopte noi practici cu scopul de a minimiza impactul asupra mediului înconjurător.
Citeste mai multProprietarii de hoteluri, cafenele și restaurante trebuie să adopte noi practici cu scopul de a minimiza impactul asupra mediului înconjurător.
Citeste mai multFără STANDARDE nu vom putea niciodată şti în ce etapă se află afacerea noastră, nu o vom putea evalua din punct de vedere al performanţelor şi nu…
Citeste mai multConform Institute of Competition Sciences, competițiile educaționale sunt mai mult decât doar acordarea de premii, sunt experiențe captivante care inspiră și motivează elevii, educatorii și întreaga comunitate.
Citeste mai multAtunci când lucrează cu minori, angajatorii trebuie să țină cont de o serie de reguli legate de programul de lucru, de tipul de muncă prestat, în limitele…
Citeste mai multCu un EMBA de la Universitatea Oxford din Marea Britanie, Raluca Epureanu conduce în prezent o companie de consultanță specializată pe consumer experience (CX), în contextul digitalizării,…
Citeste mai multInvestim sau nu în oameni care să ne formeze alți oameni? Chiar dacă răspunsul automat ar fi, da, cu toate astea, în realitate sunt puține companii care…
Citeste mai multEste nevoie de o strategie coerentă de poziţionare şi de contrucție de brand, fie că vorbim de un hotel de lanț sau un brand local.
Citeste mai multTuriștii care rezervă prin agenţii și platformele digitale ar face bucuroşi aceeași rezervare şi direct pe site-ul hotelului vizat, dacă ar avea aceleași facilități.
Citeste mai multStilul tradițional reprezintă un concept complex, care reunește elemente specifice din mai multe zone geografice din țară (de exemplu oltenesc, brâncovenesc sau moldovenesc) sau din diferite perioade…
Citeste mai multNoutatea din portofoliul de posibilități de studiu a Institutului Escoffier din România este cursul de service (ospătărie), care are o durată de 720 de ore și este…
Citeste mai mult