Cantina Mulțumesc, un hub de bine
Cantinele sociale sunt proiecte ce fac parte dintr-un segment special al ospitalității, o altfel de ospitalitate, proiecte făcute de oameni pentru oameni.
Citeste mai multCantinele sociale sunt proiecte ce fac parte dintr-un segment special al ospitalității, o altfel de ospitalitate, proiecte făcute de oameni pentru oameni.
Citeste mai multCina de Ajun este probabil cel mai important eveniment din anul întreg. Are o tradiție care a rămas neschimbată în toate locurile din sudul Italiei.
Citeste mai multDiscuțiile despre fericirea/nefericirea la locul de muncă, despre angajați mulțumiți/nemulțumiți de loc, de colegi, de manageri sunt din ce în ce mai dese. Contează atât de mult?
Citeste mai multFacebook, LinkedIn, Reddit, Google+, TikTok, Twitter, Youtube, Instagram sau Pinterest, de unde știe un brand care este cea mai performantă platformă de promovare pentru domeniul său?
Citeste mai multApărute ca alternativă la contractele de muncă, convențiile civile s-au dovedit, în cele din urmă, mai degrabă o formă discretă de muncă la negru.
Citeste mai multProprietarii locațiilor trebuie să înțeleagă particularitățile fiecărei generații și, mai ales, diferențele dintre acestea, pentru a-și adapta designul interior la nevoile clienților dintr-o generație sau alta.
Citeste mai multClientul, astăzi, are din ce în ce mai multe pretenții, unele bine motivate și justificate, însă altele dictate de dorința de a "părea" mai degrabă decât de…
Citeste mai multLa ceas aniversar, merită să ne uităm un moment asupra acestei perioade și să reflectăm cum s-a dezvoltat HoReCa de astăzi.
Citeste mai multRevista Horeca România împlinește 20 de ani de existență pe piața de profil! Cu această ocazie, ne-am dorit să expunem păreri, obiceiuri de bună practică și perspective.
Citeste mai multCare sunt motivele pentru care avem o piaţă instabilă în HoReCa? Pentru că noi continuăm să mergem pe abordarea “Toma necredinciosul”.
Citeste mai mult