Inspectorii Michelin, spionii gastronomiei
Criticul cel mai inversunat al unui bucatar, nu este clienta care sta la masa din colt si a returnat portia de cod, sau clientul de la masa…
Citeste mai multCriticul cel mai inversunat al unui bucatar, nu este clienta care sta la masa din colt si a returnat portia de cod, sau clientul de la masa…
Citeste mai multVizitatorii orasului istoric Roma sunt vizati sa plateasca o noua taxa turistica in acest an pentru ca municipalitatea a impus inca o taxa pentru cazarile la hotel.…
Citeste mai multVietnamul are, incepand cu 1 ianuarie 2011, un nou aeroport international, "Can Tho Internationalâ€, situat in regiunea de sud a tarii, Mekong Delta, sperand in acest fel…
Citeste mai multEchipa Horeca Romania ureaza tuturor cititorilor si colaboratorilor La Multi Ani si un An Nou Fericit.
Citeste mai multIndustria ospitalitatii se confrunta la nivel global cu o lipsa acuta de personal calificat, fiind totodata unul dintre sectoarele economiei cu cele mai mari fluctuatii de personal,…
Citeste mai multMETRO Romania deschide al 26-lea centru de distributie cash & carry, pe 23 decembrie in Braila, printr-o investitie de aproximativ 15 - 20 milioane de euro. intins…
Citeste mai multIarna aceasta, Prigat lanseaza in Romania noul Prigat Activ Mandarine, o licoare special creata pentru sarbatorile de iarna, cu mandarine si portocale, fructe nelipsite din sacul lui…
Citeste mai multVIN sarbatorile, VINe Revelionul si daca tot VIN, nu se poate fara VIN! Daca ar fi dupa noi, incepand cu 1 decembrie, (ca tot este sarbatoare nationala),…
Citeste mai multMult asteptatul parc acvatic Aqualand din Deva, cel mai mare complex de agrement si de inot Aqualand din Romania, va fi inaugurat inainte de Craciun, pe 21…
Citeste mai multSite-ul Vestik.ro a publicat mai multe cifre si recorduri referitoare la viticultura romaneasca, asa cum apar in cele mai recente statistici date publicitatii de Institutul National de…
Citeste mai mult