McDonald’s a deschis primul McCafé din Romania
Cel mai mare lant de restaurante din lume, cu 32.000 de restaurante in 100 de tari, McDonald's a inaugurat pe 6 decembrie 2010 primul McCafe din Romania.…
Citeste mai multCel mai mare lant de restaurante din lume, cu 32.000 de restaurante in 100 de tari, McDonald's a inaugurat pe 6 decembrie 2010 primul McCafe din Romania.…
Citeste mai multO companie extrem de puternica in Statele Unite ale Americii pe segmentul fidelizarii clientilor in sectorul restauratiei, Loyalty 360 a inventariat trendurile-cheie in fidelizarea clientilor in acest…
Citeste mai multPentru al doilea an consecutiv, Vinul.Ro lanseaza cartea¾Ghidul Vinul.Roâ€, editia 2011, un instrument informativ menit sa vina atat in ajutorul consumatorilor obisnuiti, fara prea multe cunostinte in…
Citeste mai multAmbasada Greciei in Romania a organizat pe 2 decembrie la hotelul Novotel din Bucuresti, un amplu eveniment dedicat produselor acvaculturii grecesti, cu intentia declarata de a penetra…
Citeste mai multPe 15 noiembrie 2010 la New York a fost desemnat "Hotelierul anului 2010â€, in cadrul unei receptii organizate la hotelul New York Palace, de revista HOTELS magazine.…
Citeste mai multintr-un moment cu conotatii istorice, 1 Decembrie 2010, a fost ales noul presedinte al Federatiei Bucatarilor din Romania. Doctor in inginerie alimentara, Gabriela Berechet, cunoscuta personalitate a…
Citeste mai multCea de-a patra editie a Targului International de Vinuri GoodWine s-a incheiat pe 28 noiembrie 2010, reunind in cele trei zile de targ aproape 30 de expozanti…
Citeste mai multVineri, 26 noiembrie, a avut loc la Grand Hotel Continental concursul pentru "Cel mai bun bucatar Continental Hotelsâ€. Dupa sustinerea unui test teoretic, cei sase concurenti au…
Citeste mai multElvetianul Paolo Basso a fost ales cel mai bun somelier al Europei in anul 2010, de catre Asociatia Internantionala a Somelierilor (ASI), pe 22 noiembrie 2010, in…
Citeste mai multPrezenti la Cupa Culinara Mondiala, care s-a desfasurat in perioada 20-24 noiembrie 2010, la Luxemburg, bucatarii romani au obtinut o performanta notabila pentru gastronomia romaneasca. inainte de…
Citeste mai mult