Calificari europene in turismul romanesc
Bucatarilor din Romania a inceput derularea proiectului "O calificare in Turism - o sansa pentru o slujba mai bunaâ€, un proiect cofinantat din fondul Social European prin…
Citeste mai multBucatarilor din Romania a inceput derularea proiectului "O calificare in Turism - o sansa pentru o slujba mai bunaâ€, un proiect cofinantat din fondul Social European prin…
Citeste mai multin perioada 3-5 decembrie 2010, la Timisoara are loc expozitia"Dulciuri pentru totiâ€. Evenimentul aflat la prima editie este organizat de Expo Timisoara in colaborare cu Iulius Mall…
Citeste mai multProfesionisti din domeniul horeca din toata tara, sefi de sala si manageri de restaurante s-au intrecut la Concursul National Maitre d'Hotel - "Trofeul Marian Buganâ€, organizat pe…
Citeste mai multPe 25 noiembrie 2010, se desfasoara la hotelul Marriott din Bucuresti, Simpozionul "Codul Vinului†- metoda moderna de mMarketing, eveniment organizat de VinVest SRL Ãimpreuna cu Institutul…
Citeste mai multCea de-a 11 editie a Salonului International de Gastronomie Expogast, se desfasoara in perioada 20-24 noiembrie 2010, la Centrul International Luxexpo din Luxemburg. in cadrul acestuia se…
Citeste mai multSarbatoarea "Beaujolais Nouveau†s-a incheiat vineri, in Romania, cu Gala de premiere a castigatorilor faimoasei competitii in toata lumea, cursa "Garçon de Caféâ€, organizata pentru prima data…
Citeste mai multPatronatul National al Viei si Vinului a sarbatorit luna aceasta 10 ani de la infiintare. Cu aceasta ocazie, PNVV a organizat pe 17 noiembrie 2010 "Gala Vinuluiâ€,…
Citeste mai multFederatia Somelierilor din Romania promoveaza intens meseria de somelier prin toate activitatile sale. Enumeram cateva dintre evenimentele la care Federatia a participat si va participa in luna…
Citeste mai multCampionul mondial la box, Lucian Bute a fost desemnat ieri partenerul oficial al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, in promovarea Romaniei ca destinatie turistica. in cadrul unei…
Citeste mai multIeri, 17 noiembrie, in cadrul Aroma - Centru de Excelenta in Gastronomie si Tehnologie Alimentara s-a desfasurat un seminar de coacere a pizzei si covrigilor, organizat de…
Citeste mai mult