Secretele succesului în hotelărie, dezvăluite de Bill Marriott în noua sa carte

Secretele succesului în hotelărie, dezvăluite de Bill Marriott în noua sa carte
person Horeca
access_time_filled

Unul dintre cei mai prolifici oameni din industria hotelieră mondială, Bill Marriott a decis să-și dezvăluie secretele succesului în hotelărie. După 40 de ani la cârma uneia dintre cele mai mari imperii hoteliere, președintele executiv al Marriott International, JW Marriott Jr. oferă o privire revelatoare asupra unei vieți dedicate hotelăriei și asupra know-how-ului prețios pe care l-a dobândit de-a lungul carierei, în noua sa carte „Without Reservations: How A Family Root Beer Stand Grew Into a Global Hotel Company.”

cartebillmarriott

În carte, Bill Marriott relevă în premieră istorii personale și lecții de business prețioase, și vorbește despre decizia sa de a renunța la cârma companiei, după 40 de ani, și de a o lăsa în mâinile lui Arne Sorenson, primul CEO din istoria companiei care nu are ultimul nume Marriott. Bill Marriott vorbește deschis și despre motivația pentru care unul din cei 4 fii ai săi nu a fost desemnat succesorul său.

„Am simțit că a venit momentul să împărtășesc secretul succesului companiei noastre, în special valorile care stau la baza felului în care avem grijă de oamenii noștri și la modul în care facem afaceri în întreaga lume. De asemenea am considerat că a venit vremea pentru a împărtăși câteva povești memorabile și de divertisment care îi vor surprinde pe mulți”.

John Willard Marriott Jr. a reușit să transforme o afacere de familie într-o companie internațională, care cuprinde astăzi un portofoliu de aproape 3800 de hoteluri sub 18 branduri diferite, în peste 70 de țări.

lectiidebusiness

Cartea este disponibilă pe site-urile principalilor retaileri online, printre care și Amazon.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302