10 cursuri de gătit carne de pui cu Chef Adi Hădean: concursul Familia Safir
Parteneriatului pe termen lung dintre Grupul de firme Safir și Chef Adi Hădean continuă prin campania „De la Familia Safir sau din curtea ta, totuna este”, cât și printr-un concurs național care are drept premii 10 cursuri de gătit carne de pui cu Chef Adi Hădean și 100 de cutii de condimente în valoare de peste 400 de lei fiecare.
Înscrierile la concurs se pot face începând din data de 22 iulie pe https://concurs.safir.ro/
Chef Adi Hădean va apărea într-un spot TV și în campania digitală a mărcii Familia Safir și va prezenta toate cele trei game de produse: Zdravăn Moldovenesc (puiul cu creștere lentă, cu o structură mai fermă a cărnii, având o culoare naturală alb – rozie), Deliciosul de Vaslui (pui cu creștere standard având o carne fragedă, din ferme de la țară) și Răsfăț Românesc (sortimentele gata de gătit, condimentate exclusiv cu ingrediente naturale, după rețete create de Adi Hădean). Campania începe în data de 22 iulie, iar concursul care o însoțește va avea înscrierile deschise până in 30 septembrie 2024.
“Am comunicat întotdeauna publicului meu doar produsele, tehnologiile și mărcile pe care eu le folosesc pentru familia mea sau asupra cărora m-am documentat cu multă atenție. În alegerea parteneriatelor pe care le fac – și numărul acestora este foarte limitat pe parcursul fiecărui an – atârnă greu în decizie și potrivirea cu valorile oamenilor care conduc afacerile respective și care construiesc mărcile respective. Vorbesc doar despre produsele pe care și eu le folosesc și în care cred”, a spus chef Adi Hădean și “Așa cum spun și în spotul video, am fost eu însumi la fermele fraților Safir, știu cum cresc puii, știu cum tranșează cu grijă carnea de pui în abator, știu câtă atenție este în fiecare detaliu al procesului de la ferme la raft și, astfel, recomand carnea de pui Familia Safir”.
…iar despre asocierea cu Familia Safir, Adi Hădean declară: „M-am apropiat de această afacere de familie prin antreprenorii care o duc mai departe și o cresc frumos: George și Iulian Safir. Am crezut în viziunea lor și am văzut câtă atenție dau tuturor aspectelor business-ului: de la grija față de angajați, la cea față de producție atentă cu mediul și cu ce iese de pe ușa fabricilor sub marca Familia Safir. Acum ne-am luat de mână să facem cunoscute produsele din carne sănătoasă, cu gust și textură mult apreciate de clienți”.
Despre afacerea Familia Safir
Familia Safir este o afacere de familie cu tradiție antreprenorială construită în jurul binelui din 1945.
Grupul de firme Safir include 4 companii. Compania Safir are 8 ferme care au în total 99 de hale de creștere a puilor. Grupul are propriile unități de prelucrare a cărnii provenite din ferme: abator, fabrică de preparate din carne de pui și semipreparate de tip craft care folosește condimente 100% naturale, propria producție de furaje, concentrate, cereale extrudate și full fat soia, o fabrică de făină proteică, precum și parc auto propriu, pentru distribuție rapidă în țară.
Despre Chef Adrian Hădean
Adi Hădean este chef și lider de opinie în România. Este cunoscut în ultimii ani prin activitatea sa caritabilă – programele #SolidarSocial, oferirea de mese calde doctorilor din prima linie în timpul pandemiei, prezența pe granița de la Sighet la câteva zile de la începutul războiului din Ucraina, prin cantinele sociale din București, Cluj-Napoca și Petrila pe care le aprovizionează cu produse și unde a instruit bucătari pentru a oferi câte o masă caldă pe zi celor care sunt la nevoie, prin programele „Adoptă o cantină”.
Asociația fondată de Adi Hădean va organiza și în acest an cel mai mare eveniment caritabil din România, sub umbrela Kitchen Battle – trademark al Cuisine sans frontieres.
Chef Adrian Hădean și-a lansat anul trecut propriul brand de ready-meals, MEATic.