Burger King deschide primul restaurant în Cluj-Napoca

Burger King deschide primul restaurant în Cluj-Napoca
person Horeca
access_time_filled

În anul 2024, Burger King își continuă expansiunea în România cu deschiderea primului restaurant din Cluj-Napoca. Acest moment vine după un an în care brandul și-a întărit prezența la nivel național și răspunde acum cererii fanilor din zona Transilvaniei.


„Suntem încântați să anuntăm deschiderea primului nostru restaurant în Cluj-Napoca. Această deschidere vine ca un răspuns firesc la cererea puternică venită din partea fanilor noștri. Ne dorim să fim cât mai aproape de toți cei care ne apreciază produsele și să le oferim întreaga experiență Burger King. Avem o strategie puternică și planuri foarte mari pentru România, iar experiența ne-a învățat să fim receptivi și să răspundem nevoilor clienților noștri. Abia așteptăm să descălecăm la Cluj și să ne întâlnim cu cavalerii mesei Burger King, cărora le-am pregătit multe surpize”, a spus Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.


Pentru a celebra această deschidere, Burger King a desfășurat o activare pe canalele sale de social media, prin care fanii au avut ocazia să participe la provocări speciale și să câștige diverse premii, printre care și invitații la evenimentul de deschidere.
În noul restaurant Burger King din Cluj-Napoca clienții se pot bucura de refill la băuturi răcoritoare, iar cei 30 de grill kings sunt pregătiți să asigure înalte standarde de calitate și autenticitate, respectând tradiția Burger King.


Despre Burger King


Zilnic, peste 11 milioane de clienți vizitează restaurantele BURGER KING® din întreaga lume și sunt întâmpinați cu servicii de înaltă calitate, produse cu un gust desăvârșit și prețuri accesibile. Înființat în 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. De peste 70 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® și-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium și de a oferi clienților rețete originale și experiențe de familie.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302