Café Athénée își redeschide porțile după o investiție de un milion de euro

Café Athénée își redeschide porțile după o investiție de un milion de euro
person Horeca
access_time_filled

Café Athénée și-a redeschis porțile la începutul lunii septembrie după o renovare complexă și o investiție Ana Hotels de 1 milion Euro. Situată la parterul hotelului InterContinental Athénée Palace, cafeneaua și-a recăpătat strălucirea printr-un nou design ce îmbină elemente art-deco cu influențe neoclasice. Cu o capacitate de 50 de locuri, spațiul recent renovat se remarcă printr-un aspect modern, la realizarea proiectului contribuind case de arhitectură din Marea Britanie și România.

„Café Athénée a fost și va rămâne o locație apreciată de bucureșteni și de vizitatorii hotelului InterContinental Athénée Palace. Redeschiderea acestui spațiu atât de îndrăgit reprezintă un moment important pentru noi, iar feedback-ul pozitiv pe care l-am primit deja din partea oaspeților ne confirmă că am reușit să păstrăm esența locului, aducând în același timp un design elegant si modern”, a spus Nicolaas Houwert, General Manager al hotelului InterContinental Athénée Palace.

Oaspeții pot savura opțiuni clasice de mic dejun sau brunch, precum ouă poșate, tartine, croissante sau caviar, continuând cu preparate care pot fi comandate pe întreg parcursul zilei și deserturi sub semnătura Café Athénée. Toate opțiunile culinare pot fi însoțite de cafele și ceaiuri speciale, de cocktailuri, vinuri sau spumante atent selecționate.


Un element inedit al meniului îl constituie preparatele de tip trompe l’oeil: inspirate de aspectul clasic al deserturilor, aceste creații sunt reinterpretate cu ingrediente sărate, perfect de savurat în orice moment al zilei. Eclerul ascunde un tartar fin de somon în pâte à choux crocante, iar millefeuille-ul, aparent un desert, dezvăluie straturi delicioase de hummus.


Oferta culinară este completată de o varietate de produse de patiserie artizanală și deserturi speciale, semnate de Pastry Chef Mihaela (Mimi) Dima, prezentate în vitrina dedicată, care îmbie oaspeții să le savureze, fie la fața locului, fie acasă împreună cu familia sau prietenii.


Cu acces facil dinspre stradă și vedere către Ateneul Român, Café Athénée devine o destinați pentru o experiență culinară savuroasă într-un cadru stilat.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302