FoodService & Hospitality Expo 2024 a înregistrat un număr de peste 22.500 de vizitatori
FoodService & Hospitality Expo 2024 a reunit la Hala Laminor, în perioada 16-18 noiembrie, un număr record de peste 22 de mii de vizitatori profesioniști determinați să arate impactul pe care colaborarea și excelența profesională le pot avea asupra industriei HoReCa și Food Service.
În cadrul expoziției au fost organizate trei competiții:
•Arena Bucătarilor, unde cei mai talentați bucătari s-au întrecut pentru a demonstra creativitate și tehnici culinare de top. Locul I a fost câștigat de Paul-Andrei Antohi, urmat de Mirel-Cristian Ruha și Mihai Robert Petre. Premiile au inclus recompense financiare substanțiale și recunoaștere profesională.
•The Dessert Journey: Ephemeral Sweets, o competiție dedicată artei deserturilor, unde echipa formată din Murgoci Diana și Mitrea Florentina a câștigat locul I, urmată de echipa Elsayed AbderFatth și Ahmed sai Dahmed pe locul II și echipa Andreea Buzatu și Cristina Micu locul III. Echipele câștigătoare vor beneficia de workshopuri și vizite la centre culinare renumite din Europa.
•The Romanian Pizza Challenge, unde Rad Filip-Darius a impresionat juriul și a câștigat locul I, urmat de Goițescu Gheorghe – locul 2 (din partea grupului City Grill) și Miță Denis Gabriel – locul 3. Primii 3 clasificați vor merge la campionatul mondial de la Rimini “Pizza Senza Frontiere” – Sigep 2025.
La ceremonia de încheiere, organizatorii Silvia Ion și Odai Shhab au acordat patru premii speciale pentru excelență ce a contribuit la reușita evenimentului:
•Best Stand Design Award: Omnia Gusti, pentru un design de stand inovator și inspirațional.
•Flavor Excellence Distinction: Metro, pentru demonstrațiile captivante de gătit cu ingrediente premium, inclusiv transmiterea live a tranșării unui ton de jumătate de tonă.
•Outstanding Engagement Award: Aquila și Parmafood, pentru un stand care a reușit să atragă permanent vizitatori datorită show-urilor cu mâncare și băutură adecvate fiecărui moment al zilei.
•Remarkable Brand Promotion Award: Ion Moș, pentru notorietatea creată în jurul unui brand și acțiunilor de promovare de la Expo.
Pe scena principală, au urcat nume cunoscute, precum Chef Alex Cîrțu, de altfel MC-ul neobosit al evenimentului, alături de Chef Giuseppe Angino, Chef Mehrzad Moghazehi, Pastry Chef Ioana Romanescu, Chef Alin Barabancea, Chef Laurențiu Hairadin, Chef Alexandru Dumitru, Chef Antonio Passarelli și mulți alții.
Sala dedicată conferințelor a găzduit workshopuri și masterclassuri, printre care o analiză SWOT a „Ingredientului local – un asset pentru HoReCa”, „Future of FoodTech”, sau „Inițiere în lumea vinului”, toate aducând în prim plan tendințe din industrie.
FoodService & Hospitality Expo este evenimentul de profil care promite să ofere acces la o gamă largă de soluții pentru derularea eficientă și profitabilă a unei afaceri în Horeca.