FoodService & Hospitality Expo 2024, trei zile de oportunități de business pentu HoReCa și Retail
Expoziția dedicată industriei ospitalității și a serviciilor alimentare din România, FoodService & Hospitality Expo, își deschide porțile la Hala Laminor, Sector 3, București, între 16 și 18 noiembrie, reunind peste 250 de expozanți români, 60 de expozanți internaționali și 4 pavilioane de țară, ceea ce constituie o platformă pentru networking și de descoperire a ultimelor tendințe și inovații, la care se adaugă multe oportunități de afaceri.
Ceremonia de deschidere, care va avea loc pe 16 noiembrie la 10:30, va aduce în fața vizitatorilor prezenți și a expozanților nume importante din industrie și reprezentanți ai autorităților publice: Silvia Ion, co-organizator și reprezentant Horeca Insight, Odai Shhab, co-organizator și reprezentant Foodhub Consulting, Radu Savopol – președinte HORA, Răzvan Pîrcălăbescu – Director de cabinet la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Robert Negoiță – primarul Sectorului 3, Călin Ile – reprezentant FIHR, Cezar Munteanu – președintele ANBCT, Karan Khurana – CEO METRO România, Andrei Sava – Managing Partner Maxigel, Robert Hellwagner – CEO Selgros România, Romulus Dumitru – Director General Delaco, Ferenc Bogár – Însărcinat cu afaceri al Ambasadei Ungariei, Miodrag Sekulić – consilier Ambasada Serbiei și Micaela Soldini – Director ICE Agenția Italiană pentru Comerț Exterior – Biroul București.
Pentru vizitatori, FoodService & Hospitality Expo 2024 reprezintă o oportunitate de interacțiune directă cu experți din domeniul ospitalității, de a urmări demonstrații live și de a participa la o serie de workshopuri care abordează subiecte de actualitate în domeniu, pe lângă acces la expoziția de produse și echipamente inovatoare care pot transforma și optimiza afacerile lor. În cadrul celor patru pavilioane internaționale, vizitatorii vor explora perspective globale și tendințe internaționale adaptate pieței locale.
În plus, reprezintă un spațiu pentru networking, atât pentru cei care doresc să-și extindă portofoliul de contacte, cât și pentru cei care caută noi oportunități de colaborare.
“FoodService & Hospitality Expo 2024 aduce împreună liderii industriei într-un mediu în care ideile prind viață. Este o experiență completă, creată pentru a conecta oamenii și a transforma afacerile, iar pavilioanele internaționale adaugă o notă globală expoziției, permițând participanților să se inspire din soluții și modele de succes implementate în alte piețe și adaptabile la cerințele locale”, a spus Silvia Ion, co-organizatoarea evenimentului.
Pentru expozanți, prezența la FoodService & Hospitality Expo este o oportunitate de a-și prezenta produsele și serviciile într-un cadru profesionist, având șansa de a întâlni potențiali parteneri de afaceri, de a înțelege mai bine piața și preferințele consumatorilor și de a-și dezvolta imaginea și brandul într-un context relevant. Odai Shhab, co-organizatorul evenimentului, precizează: “Am pus la dispoziția expozanților platforma ideală pentru a conecta profesioniștii din HoReCa și Retail, într-un spațiu dedicat inovației. Misiunea noastră este să devenim târgul de referință în Europa Centrală și de Est, unde parteneriatele durabile și noile oportunități de dezvoltare conturează viitorul Food în Horeca și Retail.”
Spațiul expozițional FoodService & Hospitality Expo 2024 este mult extins față de ediția anterioară, pentru a găzdui o gamă mai largă de expozanți și evenimente conexe. Pe parcursul celor trei zile, vizitatorii vor putea urmări demonstrații live, realizate de renumiți chefi și mixologi români și internaționali sau sesiuni de workshop pe teme variate: de la tendințe de design interior în HoReCa, la inovații în tehnologie pentru sectorul ospitalității. Programul complet al evenimentelor poate fi consultat aici.
Pentru a participa la FoodService & Hospitality Expo 2024, cei interesați sunt invitați să se înregistreze pe site-ul oficial al evenimentului.