Hesburger a deschis restaurant în Brăila și pregătește o locație în AFI Cotroceni

Hesburger a deschis restaurant în Brăila și pregătește o locație în AFI Cotroceni
person Horeca
access_time_filled

Hesburger, lanț de restaurante cu servire rapidă din Finlanda, cunoscut în Europa, își dublează amprenta în România odată cu noul restaurant din Brăila și o altă locație planificată în incinta AFI Cotroceni ce va fi deschisă în curând.
Deschiderea din Brăila a implicat o investiție de 350.000 Euro. Noul restaurant Hesburger este amplasat pe o suprafață totală de 70 de metri pătrați în Brăila Mall, în zona food court. Odată cu această nouă deschidere sunt create 20 de noi locuri de muncă.


Cu trei locații deja active în România și o a patra care urmează să fie deschisă în curând, vedem un potențial ferm de creștere continuă și observăm deja un început puternic pentru operațiunile noastre aici. Strategia noastră continuă să fie concentrată atât pe oferirea unei experiențe unice clienților noștri deja fideli din Râmnicu Vâlcea, Brăila și București, cât și pe o expansiune continuă în diverse orașe din România în următoarele 12 luni”, a spus Ieva Salmela, International Development & Marketing Director, Hesburger.


Anul acesta, în luna mai, Hesburger și-a anunțat intrarea pe piața din România prin deschiderea primului restaurant în Râmnicu Vâlcea, iar în august, Hesburger a inaugurat o nouă locație în aeroportul Henri Coadă din Otopeni. Planurile de extindere ale companiei finlandeze includ deschiderea a 10 locații în mai multe orașe din România, investiția totală ajungând la 8 milioane de euro în decurs de un an.
Produsele Hesburger sunt create după rețete originale și produse în propriile fabrici din Finlanda și Lituania, fiind obținute din 100% carne de vită pentru burgeri.


Compania finlandeză, fondată de Heikki Salmela împreună cu soția sa, Kirsti Salmela, și-a început afacerea de fast-food în 1966, în micul oraș Naantali. Afacere de familie cu o istorie de peste 50 de ani, Hesburger operează în prezent în 9 țări și are peste 470 de restaurante.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302