Hesburger continuă expansiunea în România și deschide un nou restaurant în Aeroportul Internațional ”Henri Coandă”

Hesburger continuă expansiunea în România și deschide un nou restaurant în Aeroportul Internațional ”Henri Coandă”
person Horeca
access_time_filled

Hesburger, cel mai mare lanț de restaurante fast-food din Finlanda, cu o istorie de peste 50 de ani, își continuă expansiunea planificată în România și deschide al doilea restaurant din țară, în incinta Aeroportului Internațional ”Henri Coandă” din Otopeni.


Noul restaurant este deschis în regim de franciză și este amplasat după zona de check-in a aeroportului. Anterior, în mai, Hesburger și-a anunțat intrarea în România și deschiderea primului restaurant, la Râmnicu Vâlcea.
Produsele Hesburger sunt recunoscute pentru gustul oferit, la baza fiind sosurile Hesburger, create după rețete originale și produse în propriile fabrici din Finlanda și Lituania, dar și faptul că se folosește 100% carne de vită în chiftelele din burgerii săi.


Compania finlandeză, fondată de Heikki Salmela împreună cu soția sa, Kirsti Salmela, și-a început afacerea de fast-food în 1966, în micul oraș Naantali.
De-a lungul anilor, Hesburger și-a extins lanțul de restaurante la nivel internațional, iar acum numără 274 de locații în Finlanda, 61 în Lituania, 52 în Estonia și Letonia, 31 în Bulgaria, 7 în Ucraina, 2 în Germania și unul în Polonia. Hesburger are peste 6.000 de angajați doar în Finlanda, iar, la nivel internațional, numărul total al angajaților lor depășește 8.700 de persoane.


În anul 2023, cifra de afaceri din vânzări pentru toate restaurantele Hesburger din Finlanda a fost de 286 milioane de euro, iar pentru cele situate în afara Finlandei, de 172 milioane de euro.
Informații suplimentare sunt disponibile pe site-ul local al companiei: www.hesburger.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302