Kronstadt Hospitality Expert preia operarea hotelul CASA VIOREL din Poiana Brașov

Kronstadt Hospitality Expert preia operarea hotelul CASA VIOREL din Poiana Brașov
person Horeca
access_time_filled

Începand cu 1 septembrie, firma de consultanta si management hotelier Kronstadt Hospitality Expert preia managementul hotelului CASA VIOREL din Poiana Brașov. Hotelul se află la 10 km de Dino Parc, are 33 de camere, restaurant, tersasă și alte facilități de petrecere a timpului liber.
Contractul de tip lease este realizat pe o perioadă de 10 ani, Kronstadt Hospitality Expert având multiple proiecte de investiții în eficientizare energetică, eficientizare operațională și dezvoltarea de facilități de relaxare.


Ne propunem ca această preluare să fie primul pas în a dezvolta și alte colaborări cu alte proprietăți din țară. Ne dorim ca acest hotel să rămână un adevărat landmark al Poienii Brașov, păstrându-și valorile și identitatea creată de-a lungul anilor de proprietar. Casa Viorel îmbină ospitalitatea boierească a vremurilor de odinioară cu tradiția montană autentică, un.loc unde oaspeții se bucură de hrană proaspătă provenită de la furnizori locali, în concept de slow food, și de liniștea oferită de liziera pădurii”, spune Alecsandru Blându, Managing Partner Kronstadt Hospitality Expert, un profesionist cu experiență practică în managementul veniturilor, managementul operațional și poziționarea strategică a hotelurilor.


Dezvoltarea conceptului de relaxare – spa a unității va fi un concept personalizat realizat în parteneriat cu Oana Manole – Consultant Spa D’Or și Partener Kronstadt Hospitality Expert.
Managementul operațional va fi asigurat de către Daniel Nica, care are o experiență de peste 20 ani în industrie și un background puternic în zona de Food & Beverage.
Pe lângă proiectele de eficientizare a infrastructuii, Kronstadt Hospitality Expert își propune să dezvolte un concept inedit de sală de evenimente, prin transformarea unui grajd.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302