MATCA Transylvanian Sanctuary se alătură asociației Relais & Châteaux

MATCA Transylvanian Sanctuary se alătură asociației Relais & Châteaux
person Horeca
access_time_filled

MATCA Transylvanian Sanctuary, situat în localitatea Șimon, aproape de Bran, anunță aderarea la Relais & Châteaux, asociația internațională renumită pentru excelența în ospitalitate și gastronomia de top. MATCA Transylvanian Sanctuary este al doilea hotel din România și primul din afara Bucureștiului care primește această recunoaștere.

Acceptarea în această asociație exclusivistă, fondată în 1954 și dedicată proprietarilor de hoteluri și restaurante luxuriante, precum și iubitorilor de călătorii și gastronomie fină, vine ca o recunoaștere a eforturilor MATCA Transylvanian Sanctuary de a promova cultura și estetica românească și de a crea un sanctuar unde ospitalitatea și tradițiile se împletesc armonios.


„Acceptarea noastră în Relais & Châteaux ne onorează și ne obligă să depășim constant așteptările oaspeților noștri. Faptul că ne-am alăturat celor mai apreciate proprietăți independente din lume demonstrează angajamentul nostru față de excelență și autenticitate în ospitalitate. Suntem mândri să fim parte dintr-o asociație care include nume de referință în industria HoReCa, cu peste 340 de stele Michelin și să contribuim la această comunitate de elită”, a spus Ioana Dăncăneț, Director General al MATCA Transylvanian Sanctuary.


Asociația Relais & Châteaux aduce împreună peste 580 de hoteluri independente și peste 40.000 de membri persoane fizice din întreaga lume, toți uniți de pasiunea pentru ospitalitate și gastronomie de înaltă calitate.
Viziunea MATCA Transylvanian Sanctuary îmbrățișează cele 5 principii Relais & Châteaux: gustul local, sufletul proprietarului, spiritul familiei, celebrarea simțurilor și trezirea artistului interior. La MATCA Transylvanian Sanctuary, aceste principii sunt puse în valoare prin diverse inițiative și colaborări cu artizani locali.


Pentru a adera la Relais & Châteaux, MATCA Transylvanian Sanctuary a trecut printr-un audit complex, care a durat câteva luni și a inclus vizite incognito din partea inspectorilor. Decizia privind acceptarea MATCA Transylvanian Sanctuary a fost luată în câteva luni de la demararea formalităților de aderare.


Despre MATCA Transylvanian Sanctuary
Parte a Relais & Châteaux, MATCA Transylvanian Sanctuary este un proiect exclusivist de turism și ospitalitate situat în inima Parcului Natural Bucegi, în localitatea Șimon, județul Brașov. Hotelul oferă oaspeților o experiență de cazare și relaxare în mijlocul naturii, cu 16 camere de oaspeți și două vile private, toate cu priveliști către Munții Piatra Craiului și Munții Bucegi.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302