S-a deschis Ierbar Bistro, un loc de degustare și asocieri confortabile
Meniul este o combinație inspirată atât din gastronomia internațională, cât și din tradițiile locale, fiind fundamentat pe conceptul de "comfort food".
Citeste mai multMeniul este o combinație inspirată atât din gastronomia internațională, cât și din tradițiile locale, fiind fundamentat pe conceptul de "comfort food".
Citeste mai multGrupul City Grill încheie primul semestru al anului cu o cifră de afaceri de 31 de milioane euro, în creștere cu 18% față de aceeași perioadă a…
Citeste mai multRaluca Epureanu a lansat la Londra în luna iunie 2024 o platformă inovatoare ce își propune să abordeze deficitul semnificativ de forță de muncă din industria ospitalității,…
Citeste mai multÎn prima jumătate a anului 2024, Accor a deschis 146 de hoteluri, reprezentând 24.000 de camere, adică o creștere netă a numărului de unități de 4,1% în…
Citeste mai multGrupul AAylex ONE, producătorul brandului de carne de pui Cocorico, demarează un parteneriat cu Auchan Retail România și lansează un nou concept de restaurante ce vor fi…
Citeste mai multMuzeul ASTRA din Sibiu organizează în perioada 24 - 28 iulie 2024 tradiționalul ASTRA Multicultural, eveniment dedicat tuturor minorităților etnice din România.
Citeste mai multIonela Todoran, finalista care va reprezenta România în etapa internațională a competiției, are o experiență de peste 11 ani în prepararea cafelei și lucrează de 7 ani…
Citeste mai multProgramul este un parcurs academic dinamic și adaptat cerințelor acestei industrii globale, menit să ofere competențele și cunoștințele necesare într-un sector în continuă schimbare.
Citeste mai multParteneriatului pe termen lung dintre Grupul de firme Safir și Chef Adi Hădean continuă prin campania "De la Familia Safir sau din curtea ta, totuna este", cât…
Citeste mai multPotrivit agenției de turism online Vola.ro, căutările de zboruri Din București spre orașe precum Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Brașov sau Baia Mare au crescut cu până la 68%…
Citeste mai mult