Raluca Epureanu lansează FlairMakers, aplicație ce poate reduce deficitul global de personal din ospitalitate

Raluca Epureanu lansează FlairMakers, aplicație ce poate reduce deficitul global de personal din ospitalitate
person Horeca
access_time_filled

Raluca Epureanu a lansat la Londra în luna iunie 2024 o platformă inovatoare ce își propune să abordeze deficitul semnificativ de forță de muncă din industria ospitalității, din Marea Britanie și la nivel global.

Industria ospitalității se confruntă cu un deficit de talente fără precedent în Regatul Unit și în întreaga lume. Conform unor studii recente, cererea de forță de muncă în domeniul ospitalității depășește cu mult oferta, creând provocări pentru hoteluri, restaurante și alte afaceri orientate spre servicii. FlairMakers intervine pentru a reduce acest gol, oferind o soluție de forță de muncă dinamică și flexibilă care răspunde nevoilor lumii moderne. Astfel, platforma pune în legătură liber-profesioniștii (freelancers) cu business-urile care au nevoie, oferind un serviciu transparent, eficient și de încredere. Fie că este vorba de hoteluri care caută personal cu experiență sau restaurante care caută barmani și ospătari talentați, FlairMakers se asigură că talentul potrivit este asociat cu locul de muncă potrivit. FlairMakers oferă acces la joburi temporare cu prezență fizică, precum și la distanță (cum ar fi coordonator de planificare a evenimentelor, consultant în domeniul ospitalității etc.)„, se arată într-un comunicat FlairMakers.

Raluca Epureanu este un antreprenor român a cărui carieră în industria ospitalității se întinde pe 16 țări și patru continente, lucrând pentru branduri globale precum The Ritz-Carlton sau Marriott International. Absolventă a Universității Oxford, cu o vastă experiență internațională, Raluca aduce o bogăție de cunoștințe și expertiză în startup-ul său, care răspunde cu adevărat nevoilor atât ale freelancerilor, cât și ale companiilor.


Oportunități pentru românii din Londra
FlairMakers nu este doar despre rezolvarea unei probleme de afaceri, ci și despre crearea de oportunități. Pentru românii care locuiesc în Londra (cunoscuți pentru etica muncii lor și pentru abilitățile lor în domeniul ospitalității), platforma oferă o șansă de a face bani în plus și de a fi bine plătiți pentru abilitățile lor. Alăturându-se FlairMakers, ei se pot bucura de un program de lucru flexibil, o remunerație competitivă, de plăți în aceeași zi și de satisfacția de a contribui la industria ospitalității într-unul dintre cele mai dinamice orașe din lume (Londra).


Sprijinirea întreprinderilor din sectorul ospitalității
Platforma FlairMakers schimbă regulile jocului pentru companiile din domeniul ospitalității care se luptă să găsească talentul potrivit. Oferind acces la un grup de freelanceri, FlairMakers ajută întreprinderile să mențină calitatea serviciilor, chiar și în perioadele de vârf. Acest sprijin este crucial pentru susținerea creșterii și asigurarea satisfacției clienților pe o piață extrem de competitivă.


Un model de succes dovedit
FlairMakers este inspirată de succesul unor platforme similare la nivel global. În Statele Unite, o companie comparabilă a ajuns la o evaluare de 160 de milioane de dolari, demonstrând potențialul enorm al acestui model de afaceri.


FlairMakers sprijina “the future of work”
Sectorul muncii evoluează, punând accentul pe flexibilitate, incluziune socială și învățare continuă. FlairMakers se află în fruntea acestei schimbări, oferind o platformă care răspunde nevoilor atât ale companiilor din domeniul ospitalității, cât și ale freelancerilor. Fiind o companie orientată către o misiune, FlairMakers asigură o remunerare echitabilă pe baza ratingurilor, investește în formare și educație pentru dezvoltarea carierei și promovează incluziunea prin recrutarea persoanelor pensionate din generația baby boom și a persoanelor cu dizabilități. Prin promovarea egalității și sprijinirea talentelor diverse, FlairMakers modelează un viitor echitabil și mai durabil pentru muncă.

Oportunitate de investiție
FlairMakers strânge în prezent fonduri pe Seedblink, invitând investitorii să facă parte din această aventură care schimbă jocul. Cu un model dovedit, o bază de utilizatori în creștere și o misiune clară, FlairMakers este pregătită să transforme peisajul personalului din sectorul hotelier din Londra și nu numai.
Investește în FlairMakers aici: https://investors.seedblink.com/invest/flairmakers/265?utm_campaign=investor-24-q2-organic&utm_medium=email-marketing&utm_source=nl-seedblink&utm_content=flairmakers&utm_term=nu

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302