S-a deschis Ierbar Bistro, un loc de degustare și asocieri confortabile

S-a deschis Ierbar Bistro, un loc de degustare și asocieri confortabile
person Horeca
access_time_filled

Ierbar Bistro, noua locație din inima Bucureștiului, se adresează iubitorilor de gusturi originale și vinuri de selecție, căutătorilor de experiențe gourmet și adepților filosofiei „less is more”. Cu un angajament ferm față de profesionalism și originalitate, bistro-ul dorește să creeze momente culinare memorabile prin asocieri inovatoare și servicii de calitate.

Meniul este o combinație inspirată atât din gastronomia internațională, cât și din tradițiile locale, fiind fundamentat pe conceptul de „comfort food”. Printre preparatele oferite se regăsesc turta tradițională românească cu salată de vinete sau cremă de brânză, pui prăjit în stil japonez sau burger cu chiflă din aluat foitaj, similar cu un croissant. Opțiunile vegane, vegetariene și fără gluten sunt de asemenea disponibile. Meniul se axează pe produse de sezon, inclusiv roșii de grădină, cartofi noi, salate verzi și ardei, provenite de la mici producători locali.


La baza Ierbar Bistro se află pasiunea pentru arta culinară a Danielei Petrescu și angajamentul său față de standarde profesionale dobândite la César Ritz Colleges din Elveția. Aceasta a studiat cursuri de resurse umane, psihologie, arhitectură, operațiuni de servicii alimentare, toate aplicate în industria ospitalității, lucrând în hoteluri de 5 stele din Elveția. Revenită în țară, Daniela a condus timp de aproape doi ani operațiunile restaurantului Kane din București, din poziția de manager, obținând experiența locală și o înțelegere aprofundată a pieței culinare din România.


Ierbar Bistro, deschis în locul fostei locații Romulus, are 22 de locuri la interior și 24 pe terasă, designul interior fiind modern, ce conferă o atmosferă primitoare. Echipa de bucătari talentați, condusă de Daniela, creează preparate care surprind esența bucătăriei moderne, reinterpretată, care pune accent pe ingrediente premium și de sezon, totul fiind gândit pentru a oferi oaspeților o escapadă culinară unică.

Desigur, e fantastic că se deschid hoteluri, restaurante, cafenele noi, însă sper să nu uităm relevanța și importanța faptului că mereu oamenii vor da viață locurilor. Citatul meu preferat ‘ am învățat că oamenii vor uita ce ai spus, vor uita ce ai făcut, dar nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă’ îmi luminează calea în haosul zilnic. Mi-aș dori și nu renunț să sper că poate să devină motivant acest citat și pentru alții, mai ales la început de carieră”, spune Daniela Petrescu, owner Ierbar Bistro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302