Victor Grosu și Radu Vona lansează un curs dedicat celor care vor să deschidă un restaurant

Victor Grosu și Radu Vona lansează un curs dedicat celor care vor să deschidă un restaurant
person Horeca
access_time_filled

Începând cu luna ianuarie 2025, antreprenorii care doresc să deschidă un restaurant sau să își optimizeze afacerea HoReCa pot participa la un curs susținut de doi antreprenori din industrie. Programul include 15 sesiuni live-online ce acoperă toate etapele corecte ale lansării unui restaurant, de la concept, branding și business plan, până la deschiderea propriu-zisă și dezvoltare. Participanții beneficiază de resurse exclusive și acces la înregistrări timp de 12 luni.
Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul ospitalității ca arhitect, designer de interior și consultant, antreprenorul Victor Grosu a creat mai multe restaurante de succes din România, printre care Caju by Joseph Hadad, Mace by Joseph Hadad, Dancing Lobster, Kong Herăstrău, Adamo și Bosco – Gourmet Nest. În 2023, a fondat Gynda Gourmet, un grup de management operațional care acoperă toate fazele dezvoltării și administrării unei afaceri HoReCa de succes.

Radu Vona, CEO Gynda Gourmet, vine cu o experiență de 19 ani în industrie, ca antreprenor, consultant și oaspete, și a fost implicat în dezvoltarea unor proiecte din domeniu, ca Moussay Olimp, Matca Hotel Relais & Châteaux, Bosco – Gourmet Nest, Kombinat Sibiu.

Cursul „Cum să deschizi un restaurant de succes”susținut de cei doi specialiști se adresează atât antreprenorilor care vor să investească într-un restaurant, cât și ownerilor de restaurante care vor să facă lucrurile mai bine.

„Atunci când te apuci de un restaurant, nu știi niciodată exact când îți vei recupera investiția. Ai ales o locație bună? Ai alături echipa potrivită? Vei încasa suficient încât să reziști în primul an? Sunt zeci de momente-cheie, care pot duce la dezastru. Am decis să creăm acest curs pentru a acoperi cât mai multe dintre acestea. La final cursului, participanții vor putea dezvolta un proiect complet pentru conceptul lor de restaurant, cuprinzând analiza pieței, identitatea brandului, logistica operațională și strategia financiară, reducând riscurile asociate și pregătindu-se pentru succes”, susține Radu Vona.

Cele 15 sesiuni de curs acoperă toate etapele corecte de lansare a unei afaceri în domeniul restaurantelor: Conceptul; Construirea Brandului; Planul de Business; Găsirea Locației; Conceptul Meniului; Designul Spațiului; Structura Operațională; Aspecte Juridice și Financiare; Furnizorii și Gestionarea stocurilor; Marketing și Campanii Pre-Opening; Recrutarea, Selecția și Formarea Personalului; Pregătirea Deschiderii; Deschiderea; Dezvoltarea Business-ului.

Pe lângă cele 15 sesiuni de curs, desfășurate marțea și joia, online, începând cu luna ianuarie 2025, participanții la curs vor avea acces la poveștile și sfaturile unor invitați speciali: Iani Ciju, Managing Partner Old Team Distribution; Paul Deaconu, Head of Sales Metro România; Radu Savopol, Cofondator 5 to go și Președinte HORA; Lucian Florea, CEO & Founder FryDay; Cătălin Bejenariu, Executive Chef Kane Group; Rocsana Borda, Talent & Culture Specialist, Premier Hospitality.

Mai multe detalii despre tarife și desfășurarea cursului sunt disponibile pe site-ul https://gynda.ro/school/. Primele 20 de pachete beneficiază de un discount de 20%.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302