winsed.swiss facilitează semnarea contractului de franciză pentru primul DoubleTree by Hilton Resort din România

winsed.swiss facilitează semnarea contractului de franciză pentru primul DoubleTree by Hilton Resort din România
person Horeca
access_time_filled

winsed.swiss anunță facilitarea semnării contractului de franciză între Hilton Group și Izvoare Resort S.R.L. pentru noul DoubleTree Maramureș Izvoare Resort, primul resort DoubleTree by Hilton din România.

Hotelul va fi situat în stațiunea Izvoare, în apropiere de Baia Mare, Maramureș, urmând să facă parte dintr-un complex ce va include un hotel cu 141 de camere, trei restaurante, o zonă destinată întâlnirilor și evenimentelor sociale cu o capacitate de până la 600 de persoane, facilități de schi și un centru de tratament montan, asigurând oportunități de agrement și wellness pentru clienți. Complexul este programat să se deschidă cel târziu în anul 2029 și va fi preluat în management hotelier de winsed.swiss.

„Ne dorim să dezvoltăm un spațiu perfect pentru petreceri private, evenimente corporate, teambuilding-uri și alte evenimente ce pot fi organizate într-un cadru intim, cochet, realizat cu pasiune și atenție pentru detalii, în mijlocul naturii, inovând pentru viitor prin contemporan”, a spus Leșe Flaviu Teofil, director și coproprietar al Izvoare Resort S.R.L.

Christine Schillings, CEO al winsed.swiss România, a declarat: „Acest proiect reprezintă un pas important în dezvoltarea sectorului ospitalității din România. Colaborarea cu Izvoare Resort S.R.L. și Hilton Group subliniază angajamentul nostru de a crea și a aduce pe piață experiențe hoteliere premium, într-o locație autentică cum este Maramureșul. Suntem încrezători că DoubleTree Maramureș Izvoare Resort va deveni o destinație preferată pentru turiștii interesați de practicarea turismului cultural, în natură și de aventură, precum și de sănătate. winsed.swiss își exprimă recunoștința față de domnul Leșe Flaviu Teofil și echipa sa de la Izvoare Resort S.R.L., pentru încrederea și entuziasmul demonstrat în acest proiect deosebit la care suntem mândri și onorați să participăm”.

Despre winsed.swiss

Cu filiale în România, Elveția, Serbia și Cipru, grupul winsed.swiss este prezent și activ pe harta ospitalității, a turismului și a educației, oferind servicii integrate pentru profesioniștii acestor domenii și însoțindu-i în drumul spre performanță, de la idee la implementare, de la recrutare la formare și specializare, de la consultanță la management hotelier.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302