PEOPLE

Sustenabilitatea ca avantaj competitiv

Sustenabilitatea ca avantaj competitiv

person Cătălina Matei
access_time_filled

Cristina Huzum, director general adjunct al Hotelului Sheraton Bucureşti, este autoarea unei lucrări ştiinţifice denumite "O privire de ansamblu asupra hotelurilor certificate Green Key din România pentru…

Citeste mai mult
La o vorbă și-un GRĂTAR. Pe bune!

La o vorbă și-un GRĂTAR. Pe bune!

person Cătălina Matei, redactor
access_time_filled

Ismael Caballero González, chef de origine spaniolă cu vaste cunoștințe gastronomice, a făcut parte pe parcursul carierei sale din echipele multor restaurante cu stele Michelin.

Citeste mai mult
Un chef cu gust nealterat pentru profesie

Un chef cu gust nealterat pentru profesie

person Cătălina Matei
access_time_filled

Din poziția de executive chef al hotelului Alpin din Poiana Brașov, Laura Mihalache a vorbit despre carieră, munca din bucătăria profesională, dar și despre gestionarea situațiilor limită.

Citeste mai mult
Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302