La o vorbă și-un GRĂTAR. Pe bune!
Ismael Caballero González, chef de origine spaniolă cu vaste cunoștințe gastronomice, a făcut parte pe parcursul carierei sale din echipele multor restaurante cu stele Michelin.
Citeste mai multIsmael Caballero González, chef de origine spaniolă cu vaste cunoștințe gastronomice, a făcut parte pe parcursul carierei sale din echipele multor restaurante cu stele Michelin.
Citeste mai multDeși drumul antreprenoriatului nu i-a fost întotdeauna prielnic, Cristi Chițu a învățat și, mai ales, a perseverat, astfel încât, în prezent, grupul de firme pe l-a dezvoltat…
Citeste mai multGualtiero Marchesi a fost printre oamenii care m-au inspirat cel mai mult, dar dacă astăzi ar trebui să-i judec preparatele, cu siguranță aș spune că au fost…
Citeste mai multGeorgeta Grecu, manager general al Swissôtel Poiana Brașov, a vorbit despre momentele importante ale carierei, provocări, gestionarea lor și viziunea din noua funcție.
Citeste mai multDin poziția de executive chef al hotelului Alpin din Poiana Brașov, Laura Mihalache a vorbit despre carieră, munca din bucătăria profesională, dar și despre gestionarea situațiilor limită.
Citeste mai multStabilită în regiunea Bordeaux a Franței, unde deține și conduce restaurantul INIMA, Oxana creează și prepară, cu perfecționism și imaginație, meniuri surprinzătoare.
Citeste mai multIoana Marian, fondator despreSpa.ro și președinte al Asociatiei SPA România, vorbește despre SpaEdu - prima Academie de Spa autohtonă, un proiect pe care l-a văzut necesar și…
Citeste mai multDaniyel Jones a câștigat concursul Angostura Global Cocktail Challenge în 2013, iar primul premiu a fost un contract de un an ca ambasador global al mărcii.
Citeste mai multChef Cătălin Bejenariu a vorbit despre modalitățile în care se străduiește să ajungă la sufletul oaspeților, despre felul în care alege să-și conducă echipa, dar și despre…
Citeste mai multDupă ce a lucrat în zona corporate peste 18 ani, în România și Canada, Ioana Romanescu a făcut cunoștință cu lumea deserturilor și s-a specializat urmând cursuri…
Citeste mai mult