RESTAURANT

Gastronomie dincolo de restaurant

Gastronomie dincolo de restaurant

person Marilena Istrătescu, Managing Partner FINEWISE & HEYO Club
access_time_filled

În efortul de a fi diferit şi vizibil, de a construi gusturi şi experienţe noi pentru a-ţi impresiona clienţii, de a face un statement în industrie, cred…

Citeste mai mult
Concepte inedite (înainte de vreme)

Concepte inedite (înainte de vreme)

person Radu Tănase, antreprenor şi conscultant HoReCa
access_time_filled

Adeseori astfel de concepte pot crea confuzie sau chiar mirare în rândul potenţialilor clienți, bineînţeles acest lucru are legătură cu piaţa unde sunt concepute, deschise; nivelul de…

Citeste mai mult
Ce ne așteaptă de acum înainte..?

Ce ne așteaptă de acum înainte..?

person Antonio Passarelli, Vicepreședinte ABR
access_time_filled

Cea mai importantă lecție pe care o putem învăța pentru un viitor mai bun în HoReCa: să citim cu atenție cifrele, nu doar să ne uităm la…

Citeste mai mult
Community Kitchen – Let`s Meat Together!

Community Kitchen – Let`s Meat Together!

person Cătălina Matei
access_time_filled

Community Kitchen este noul proiect gastronomic, fondat de chef Ciprian Nicolescu și implementat în Brașov, care are la bază trei elemente: produse sigure, responsabilitate ecologică, preparare adoptând…

Citeste mai mult
1 2 3 69
Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302