Chef Foa și Flavours lansează „Stradale Carnivale” în cadrul Școlii Americane

Chef Foa și Flavours lansează „Stradale Carnivale” în cadrul Școlii Americane
person Horeca
access_time_filled

cheffoa2Chef Foa și echipa Flavours vor deschide în premieră, începând din luna august 2015, un nou Food Court în cadrul Școlii Americane Internaționale din București (AISB).

Ca urmare a câștigării licitației organizate de Școala Americană, Flavours a fost desemnat câștigător ca operator pentru toate serviciile de catering din cadrul comunității AISB.

Primul pas a fost definitivarea conceptului noului spațiu, care va fi unul complet nou atât pentru Școala Americană, cât și pentru școlile din București în general. Dorința școlii a fost să ofere clienților săi opțiunea unei diete sănătoase, echilibrate, precum și un serviciu adecvat pentru mesele servite de copii în școală (mic dejun, snack sau prânz).

Nu este vorba doar de a mânca ceva repede la lunch, ci de felul în care mâncarea este preparată, de calitatea ingredientelor folosite și de modul în care formăm deprinderile culinare. Ne dorim să transmitem – zilnic – obiceiuri sănătoase, prin direcționarea spre alternative echilibrate din punct de vedere nutrițional și prin deschiderea către noi gusturi. Pornind de la aceste principii, am adaptat conceptul „Stradale” și am creat „Stradale Carnivale”, mai atractiv pentru un public tânăr – dinamic și flexibil ca design, sănătos ca și abordare, savuros ca și gust„, a exprimat Chef Foa, Executiv Chef, Flavours Food Design.

Conceptul va fi amenajat în jurul temei „Carnivale”, într-un spațiu versatil, oferind elevilor informații nutriționale prin impactul vizual al design-ului.

Dorim să creem în cafeteria școlii noastre o atmosferă sănătoasă prin oferirea unor produse hrănitoare și, în special, dorim să inițiem deprinderi sănătoase pentru elevi, ca parte esențială din programa școlii. Am căutat deci o companie care să folosească produse proaspete, neprocesate, o companie prietenoasă cu mediul și care elimină produsele ce nu sunt bio degradabile. Sunt bucuros să anunț colaborarea cu cei de la Flavours, o companie deja consacrată în București. Ei au înțeles filozofia școlii și au resursele pentru a implementa aspirațiile noastre referitoare la o dietă sănătoasă, practică și hrănitoare. ‘Suntem ceea ce mâncăm,” spune zicala ” la AISB recunoaștem că un stil de viață sănătos, incluzând sport și alimentație sănătoasă, îmbunătățește nu doar viața academică, dar și viziunea fiecăruia asupra vieții. Elevii sănătoși învață mai bine și încurajarea elevilor școlii să învețe mai bine, de-a lungul vieții, face parte din misiunea noastră de a – ne implica, pregăti și inspira elevii„, declară Dr. Robert Brindley, director al Școlii Americane Internaționale din București.

Amenajat într-o suprafață de 600 de metri pătrați în cadrul AISB, Stradale Carnivale reprezintă o investiție de peste 300.000 euro. Stradale Carnivale va servi până la 1000 de persoane la mese, pe lângă opțiunea express de take away.

Stradale Carnivale este un restaurant cu circuit închis, deschis exclusiv comunității Școlii Americane, începând cu august 2015.

Despre Flavours Food Design

Flavours Food Design activează în trei domenii de business interconectate și anume: catering de eveniment, operator de restaurant (Biutiful, Biutiful By the Lake, Le Bistro, Fratellini, Stradale, Fratelli Espresso Bar, Fratelli Beach & Club) și operator de Food Court (Willbrook Platinum Business and Convention Center). Fondată în anul 2002, Flavours Food Design creează și coordonează evenimente care inspiră și în care toate aspectele sunt bine puse la punct – începând de la mâncare și servicii, până la stil și design.

Sursă foto: cristiannicolau.wordpress.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302