Lanțul de restaurante Spartan continuă procesul de extindere la nivel național

Lanțul de restaurante Spartan continuă procesul de extindere la nivel național
person Horeca
access_time_filled

Lanțul de restaurante de tip fast-food, Spartan, continuă procesul de extindere, prin deschiderea unei unități proprii în Maritimo Shopping Center din Constanța. Restaurantul a fost inaugurat vineri, 7 aprilie, în urma unei investiții de 90.000 de euro și a înregistrat circa 1.500 de clienți și vânzări în valoare de aproximativ 7.000 de euro, în primul weekend de funcționare, se precizează într-un comunicat. Acesta este al doilea restaurant din Spartan din Constanța, fiind însă primul restaurant propriu din oraș, și cel de-al 32-lea din cadrul lanțului, la nivel național.

spartanconstanta1

Ne-am dorit de mult timp să deschidem o unitate proprie Spartan și în Constanța, pentru că este unul dintre cele mai importante orașe din țară, atât din punct de vedere economic, cât și ca mărime. Am studiat cu atenție mai multe opțiuni și am ales Maritimo Shopping Center datorită mixului excelent de chiriași, a vadului comercial bun și, nu în ultimul rând, a echipei de aici, care ne-a făcut o impresie excelentă încă de la început. Strategia Spartan de extindere în centrele comerciale din toate marile orașe ale României nu putea ocoli Constanța și suntem încântați că am inaugurat această unitate chiar înaintea debutului sezonului estival”, a declarat Anișoara Bătăiosu, Director General Strong MND Corporation S.R.L., compania care deține franciza Spartan.

Vânzări în creștere cu 70% în perioada sezonului estival.

Cifra de vânzări prognozată pentru primul an de activitate a Spartan-Maritimo este de 500.000 de euro, cu o creștere estimată la 70% în perioada sezonului estival, când în Constanța vin turiști din toată țara.

„Știm că avem de-a face cu un public destul de pretențios și care are foarte multe variante din care să aleagă, dată fiind multitudinea de restaurante cu servire rapidă deschise aici. Suntem însă foarte optimiști că oferta noastră bazată pe meniuri de inspirație grecească, compuse din preparate de calitate premium, va fi apreciată. Carnea pe care o folosim provine de la animale crescute în condiții optime și hrănite natural, în ferma noastră de lângă București. Toate legumele care intră în compoziția sosurilor sunt proaspete și aduse de la furnizori atent verificați, iar ouăle pe care le folosim sunt de la găini crescute la sol și sunt folosite pentru sosuri, precum și pentru meniurile de mic dejun, care vor fi servite în toate restaurantele noastre în scurt timp. Sunt convinsă că efortul susținut pe care-l depunem pentru a menține cele mai înalte standarde de calitate, va da roade și în Constanța!”, a adăugat Anișoara Bătăiosu.

Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L, companie francizoare care deține și platforma www.francizelacheie.ro. Lanțul de restaurante a fost fondat în 2012 și numără 32 de restaurante, dintre care 12 sunt restaurante proprii și alte 20 sunt în sistem de franciză, deschise în capitală și în 19 orașe din țară: Suceava, Arad, Brașov, Iași, Cluj, Timișoara, Botoșani, Galați, Brăila, Focșani, Târgu-Jiu, Craiova, Pitești, Turnu-Severin, Deva, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Piatra Neamț și Constanța.

Cifra de afaceri înregistrată de lanțul de restaurante Spartan la finalul anului 2015 a fost de aproximativ 12 milioane de euro. în cele 32 de unități din cadrul rețelei lucrează peste 650 de oameni.

Lanțul de restaurante Spartan va continua extinderea în capitală, în provincie, dar și în afara granițelor României. Planurile sale de expansiune vizează ca, până în 2018, să ajungă la 40 de unități.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302