
La început de an, toate-s vechi și nouă toate
în industria vinului, ca și în cea a ospitalității, moda trece și revine. După ce au fost negate o serie de tehnici clasice în arta vinificației și…
Citeste mai multîn industria vinului, ca și în cea a ospitalității, moda trece și revine. După ce au fost negate o serie de tehnici clasice în arta vinificației și…
Citeste mai multînceputul acestui an a marcat lansarea PAROL - Art Concept Bistro, o apariție inedită în peisajul restaurantelor și bistro-urilor bucureștene. Aflat într-o casă boierească din strada Popa…
Citeste mai multZiua Internațională a Femeii este sărbătorită în toată lumea, în unele state fiind declarată prin lege, zi liberă. în România, deși este zi lucrătoare, este o sărbătoare…
Citeste mai multGrupul Stadio Hospitality Concepts, deținut de antreprenorul Radu Dumitrescu, a preluat luna aceasta restaurantul 18 Lounge by Embassy, situat la etajul 18 al City Gate South Tower,…
Citeste mai multîn calitate de consultanți HoReCa, suntem adesea întrebați care sunt elementele ce garantează succesul unui restaurant, iar răspunsul nu e niciodată unul scurt sau simplu. Industria noastră…
Citeste mai multGault&Millau organizează anul acesta, pentru prima dată în România, Zilele Go-Mio, un eveniment care va loc în multiple restaurante concomitent, pe parcursul a 10 zile. Astfel, toți…
Citeste mai multPrestigiosul Institut Le Cordon Bleu din Paris anunță lansarea unui MBA (Master of Business Administration) în “International Hospitality and Culinary Leadership”, în parteneriat cu Universitatea Dauphine din…
Citeste mai multPremier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltare al McDonald’s pe piața locală, va investi 80 de milioane de lei în dezvoltarea business-ului în 2020. Lanțul de restaurante numărul…
Citeste mai mult“Ceea ce nu măsori nu poți gestiona”, spune o vorbă din lumea managementului și acest principiu stă la baza soluțiilor dezvoltate de compania de tehnologie Winnow pentru…
Citeste mai multCum poți îmbina așteptările clasice ale clienților cu variante delicioase și inedite? Dana și Robert, chefii Unilever Food Solutions, au pentru voi o serie de recomandări, ca…
Citeste mai mult