KFC continuă seria deschiderilor de unități Drive Thru
Reteaua de restaurante fast-food KFC a deschis o nouă unitate de tip Drive Thru în București, în parcul comercial Militari Shopping Center, în urma unei investiții de…
Citeste mai multReteaua de restaurante fast-food KFC a deschis o nouă unitate de tip Drive Thru în București, în parcul comercial Militari Shopping Center, în urma unei investiții de…
Citeste mai multRestaurantul OSHO Fish s-a transformat, de la începutul lunii martie, în Retsina, restaurant cu specific mediteraneean, în urma unei investiții de aproximativ 180.000 de euro, a anunțat…
Citeste mai multRomânii și-au rafinat gusturile și preferințele gastronomice, felurile de mâncare exotice, preponderent orientale, fiind tot mai comandate. Potrivit foodpanda, cea mai mare platformă de comenzi de mâncare…
Citeste mai multFoodpanda, cea mai mare platformă de comenzi de mâncare din România, s-a lansat în alt oraș important din țară, Timișoara, după o extindere rapidă în București și…
Citeste mai multOrganizația Somelierilor din România 2011 a anunțat în cadrul unui comunicat de presă ca începând cu luna martie se va afilia la Federația Somelierilor din România. Potrivit…
Citeste mai multAbilitatea de a atrage și păstra clienții este esențială pentru succesul unui restaurant. Restaurantele își dezvoltă o clientelă ca urmare a reputației lor și a eforturilor de…
Citeste mai multRestaurantul The Harbour, situat în zona Pieței Amzei din București, care împlinește în luna martie a.c. 10 ani de existență în peisajul restaurantelor bucureștene, a servit în…
Citeste mai multLanțul de restaurante La Mama, care operează în prezent 10 restaurante - dintre care 8 în București și 2 în stațiunea Mamaia -, aniversează pe 27 februarie…
Citeste mai multÎncepând cu luna decembrie, Florin Rădulescu, Fondatorul și Proprietarul Osho, iese din acționariatul restaurantului. Osho a fost preluat de familia Malideros, fondatoarea conceptului Mega Image vândut către…
Citeste mai multPotrivit unui sondaj realizat de foodpanda, principalul criteriu de care românii țin cont atunci când își comandă mâncare este calitatea preparatelor culinare, acesta fiind urmat de rapiditatea…
Citeste mai mult