Noi tendinţe în restaurante
Conform studiilor Unilever Food Solutions, atât la nivel global (67%), cât și local (64%), cei care iau masa în oraș în mod frecvent sunt atrași de descrierile…
Citeste mai multConform studiilor Unilever Food Solutions, atât la nivel global (67%), cât și local (64%), cei care iau masa în oraș în mod frecvent sunt atrași de descrierile…
Citeste mai multFestivalul de Vin, Artă și Gastronomie PROVINO de la Iași (6- 9 decembrie) va debuta anul acesta cu o conferință dedicată profesioniștilor din HoReCa, care va aduce…
Citeste mai multKFC inaugurează primul restaurant drive thru din București, care reprezintă o premieră în România, fiind primul restaurant cu sistem fast forward din piața de QSR. KFC Mihai…
Citeste mai multFederația Bucătarilor din România, cu sprijinul Bilancia și Ramada Bucharest Parc, organizează a 4-a ediție a competiției "Bucătarul de Aur al Bucureștiului". Bucătarii profesioniști sunt invitați să…
Citeste mai multLanțul hotelier Continental Hotels și-a desemnat câștigătorii celor 2 concursuri profesionale "Cel mai bun bucătar" și "Cea mai bună echipă de servire", organizate în cadrul lanțului an…
Citeste mai multDeșeurile alimentare pot constitui o problemă reală pentru afacerile din sectorul restaurației. Tocmai de aceea este indicat să încercați să le reduceți cantitatea și să le gestionați…
Citeste mai multCompetiția de artă culinară METRO Chef 2012 și-a desemnat câștigătorii. Finala competiției s-a desfășurat în perioada 25-26 octombrie la București, în cadrul magazinului METRO Băneasa. Echipa formată…
Citeste mai multLanțul hotelier Continental Hotels organizează în perioada 2 - 3 noiembrie a.c. tradiționalele concursuri profesionale "Cea mai bună echipă de servire" și "Cel mai bun bucătar". Compania…
Citeste mai multCompetiția de artă culinară Metro Chef 2012 a ajuns la etapa finală, urmând a-și desemna câștigătorii. Finala se desfășoară în perioada 25 - 26 octombrie, în București,…
Citeste mai multContinental Hotels și-a îmbogățit anul acesta palmaresul cu medalii și diplome care răsplătesc profesionalismul și pasiunea echipei de bucătari a companiei. Astfel, la Olimpiada de Gastronomie IKA…
Citeste mai mult