Proprietarii Nonna Mia au investit 40.000 euro în relocarea restaurantului

Proprietarii Nonna Mia au investit 40.000 euro în relocarea restaurantului
person Horeca
access_time_filled

Restaurantul cu specific italian Nonna Mia, deschis în anul 2012 pe strada Chile din cartierul Floreasca, a fost relocat pe strada Sfântul Ștefan (sectorul 2). Deschiderea oficială în noua locație a avut loc joi, 17 iulie a.c., iar principalele criterii luate în considerare în alegerea acesteia au fost un spațiu mai mare, posibilitatea de a parca mai ușor, existența unei grădini interioare și posibilitatea de a avea terasă, precum și apropierea de kilometrul O al Bucureștiului, ne-a declarat în exclusivitate Osvaldo Iandolo. Investiția totală în relocare se ridică la circa 40.000 euro, cei mai mulți bani fiind investiți în amenajare și în bucătărie.

restaurantnonnamia

„Am realizat că avem nevoie de un spațiu mai mare, mai apropiat de centru și de activitatea clienților noștri fideli. Am căutat o vilă cu grădină interioară, într-o poziție centrală, de nivel medium spre high, în apropiere de aria de business și de kilometrul O. De asemenea, faptul că se poate parca mai ușor a fost foarte important în alegerea noii locații, dar și că noul spațiu ne permite să avem terasă. Bucătăria și locația erau mai mici înainte, iar aici spațiul ne permite să lucrăm cu un meniu mai elaborat și să găzduim mai multe evenimente”, ne-a spus Osvaldo Iandolo.

Capacitatea restaurantului este de circa 100 de locuri, pe o suprafață de 280 de metri pătrați, cu parter, etaj 1, etaj 2 și terasă. „Locația a fost concepută cu restaurant la parter, la etajul 1 sunt două camere: enotecă și o sală rezervată pentru mici evenimente de business. La etajul 2 se pot organiza diferite evenimente și prezentări”, ne-a explicat Osvaldo Iandolo.

Potrivit reprezentanților restaurantului, clienții fideli au venit deja în noua locație, iar restaurantul a început să atragă și noi clienți. „Faptul că oaspeții noștri ne-au urmat înseamnă mult pentru noi, este un lucru îmbucurător și am început totodată să atragem și noi clienți din zonă. Vrem să creăm o comunitate puternică a iubitorilor bucătăriei tradiționale italiene și să promovăm adevărata bucătărie italiană”.

Echipa Nonna Mia nu s-a schimbat, bucătăria este tot sub bagheta chef-ului Andrea Di Russo. „Avem o echipă stabilă de 2 ani, bucătarul chef este Andrea di Russo, un talentat chef de 30 de ani, care are o experiență mare pe partea de pește, a lucrat în Italia la restaurante cu specific de pește, și are o pasiune incredibilă pentru bucătărie în general. Ne bucurăm să îl avem în restaurantul nostru. Pregătim așa v-am spus un meniu mai elaborat, tot pe bucătărie tradițională italiană, dar cu preparate puțin mai sofisticate”, ne-a mai declarat Osvaldo Iandolo.

Restaurantul Nonna Mia a primit și anul acesta distincția „Ospitalita Italiana”, care certifică excelența italiană în cadrul restaurantelor italiene din străinătate. „Certificarea Ospitalita Italiana este pentru noi o confirmare a calității”, afirmă reprezentanții Nonna Mia. Osvaldo Iandolo a ținut să sublineze că în industria restaurantelor este foarte important să vii mereu cu ceva nou. „Mi-e frică să rămânem la fel tot timpul. Eu cred că în acest domeniu este foarte important să aduci lucruri noi, să reînnoiești meniul. Multe restaurante rămân cu același meniu zeci de ani și la un moment dat închid și se întreabă de ce? Noi nu depindem – și acest lucru o demostrează și schimbarea de locație și modul în care clienții au răspuns la ea -, nu depindem de vad sau de poziție. Noi trăim pentru că avem o bucătărie de calitate și o atmosferă plăcută. Pentru bucătărie suntem recunoscuți în rândul clienților și atunci trebuie să le oferim tot timpul ceva nou. Pentru noi, publicitatea din gură în gură a fost foarte eficientă și a fost cea care ne-a făcut să creștem până acum”, ne-a mai declarat Osvaldo Iandolo.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302