Suflu nou în designul și meniul primului restaurant Pizza Hut din România

Suflu nou în designul și meniul primului restaurant Pizza Hut din România
person Horeca
access_time_filled

pizzahutdorobanti1Restaurantul Pizza Hut Dorobanți, primul deschis în România și cu o istorie de peste 20 de ani, se redeschide și își așteaptă clienții într-un spațiu complet renovat, cu un design urban, industrial și modern, în linie cu stilul lor de viață. Cei care vor trece pragul restaurantului vor descoperi, începând de azi, o locație special destinată socializării, dar și noile preparate incluse în meniu, dezvoltate cu ajutorul lui Chef Nico Lontras.

Modernizarea Pizza Hut Dorobanți a fost un pas natural în evoluția unui restaurant cu o istorie impresionantă, de peste 20 de ani. Am ales un design urban, industrial și fresh, în care toți clienții noștri să se simtă confortabil, care să le ilustreze personalitatea, preferințele și stilul de viață. De asemenea, am pregătit noutăți și la nivel de meniu, pentru că, cei care ne trec pragul au gusturi diferite și așteptări pe măsură, iar noi ne dorim să le satisfacem întotdeauna cerințele. Sunt convinsă că relansarea Pizza Hut Dorobanți va fi bine primită și că restaurantul va deveni în scurt timp prima opțiune atunci când vine vorba despre locurile preferate pentru ieșirile în oraș cu prietenii.”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut România.

Elementele de design utilizate în amenajarea locației reflectă atmosfera caldă și relaxată a restaurantelor americane. Arhitectura și decorațiunile interioare inspiră calitate, simplitate și rafinament prin puterea formelor, finisajelor și a nuanțelor naturale.

Noul meniu al restaurantului Pizza Hut Dorobanți a fost dezvoltat cu ajutorul lui Chef Nico Lontras, bucătar profesionist, recunoscut și apreciat la nivel internațional. Astfel, pe lângă preparatele clasice cu care clienții erau obișnuiți – paste sau pizza -, au fost introduse și opțiuni precum: salată de pui cu ananas, burgeri, coaste sau taco. De asemenea, barul de salată va fi mai mare și va oferi mai multe combinații delicioase și proaspete. Pentru desert, clienții vor putea opta și pentru banoffee, brownies sau waffles. Sortimentul de băuturi a fost, de asemenea, îmbunătățit, pe listă adăugându-se cocktailuri alcoolice și non-alcoolice. 

Odată cu redeschiderea celui mai modern restaurant Pizza Hut, a fost lansat și contul de Instagram asociat @pizzahutromania, care va veni în completarea comunicării din social media cu o nouă direcție de conținut vizual.

Despre Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup de restaurante din România și deține companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.

Pizza Hut a intrat pe piața din România în 1994, odată cu deschiderea primei locații din Calea Dorobanților, iar în prezent deține 21 de restaurante la nivel de rețea.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302