Sushi ko se extinde cu un nou restaurant în Bucureşti

Sushi ko se extinde cu un nou restaurant în Bucureşti
person Horeca
access_time_filled

Singurul lanț de restaurante cu specific japonez din România, sushi ko a inaugurat joi, 28 iunie, cel de-al treilea restaurant din București, în incinta Bonton. După sushi ko Lipscani și sushi ko Băneasa Shopping City, un nou restaurant tentează iubitorii bucătăriei japoneze din București. Evenimentul de deschidere a reunit jurnaliști, personalități din muzică, modă, show-biz și afaceri, în atmosfera relaxată a terasei sushi ko Bonton. Gazdele evenimentului au purtat invitații într-un periplu al aromelor bucătăriei japoneze, care a îmbinat gusturi tradiționale și preparate fusion, cu influențe din bucătăria internațională.

bonton1

„Sushi este acum ko, adică al vostru. Numele sushi ko reflectă promisiunea noastră de a oferi o experiență culinară japoneză autentică, pe care o aducem și în România respectând cele mai înalte standarde de preparare și servire. În restaurantele sushi ko îi așteptăm pe toți cei care vor să se delecteze cu aceste preparate într-o ambianță plăcută, la prețuri accesibile. Și suntem siguri că își vor dori să revină”, declară Dimitrios Zogopoulos, Director Executiv sushi ko România.
Iubitorii de sushi vor găsi la noul restaurant sushi ko o varietate de combinații și de gusturi, iar cei care vor să descopere alte delicii ale bucătăriei japoneze se pot delecta cu gustări calde, preparate cu diferite tipuri de carne și sosuri, care pot fi combinate atât cu sushi,sushi cât și cu alte produse din meniu. Pentru pasionații de sushi, meniul conține delicioase combinații pe bază de pește crud, proaspăt, de la sashimi (pește feliat, servit pe un pat de gheață), până la variate feluri de sushi Maki (sushi rulat), rețete care combină ingrediente reci, răcoroase, cu pește cald (Koxy Maki) dar și preparate pentru vegetarieni.
Secțiuni ale meniului precum Pleasures from Japan și Fusion oferă o alternativă apetisantă la gustările tradiționale. Pleasures from Japan cuprinde rețete care folosesc, alături de ingredientele clasice, spaghetti, vită, piept de rață, pui, ciuperci și multe altele. Meniul Fusion, potrivit cu toate gusturile, cuprinde un mix modern și original de ingrediente din bucătăria internațională, combinate cu elemente ale bucătăriei japoneze.
Alături de sushi ko Lipscani și sushi ko Băneasa Shopping City, sushi ko Bonton așteaptă iubitorii bucătăriei japoneze de luni până duminică, între orele 12.00 – 00.00.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302