Un nou local pentru lunch break la Pullman Hotel
Un nou local pentru lunch break la Pullman Hotel
Paris-Bucharest brasserie noul local inaugurat la Hotelul Pullman intra pe piata restauratiei din Romania cu o diveristate de preparete culinare pentru toate gusturile. Braseria vine in completarea restaurantului consacrat Barbizon Steak House si a bistroului La Galette din acelasi amplasament si inlocuieste fostul restaurant Les Oliviades.
Cu o capacitate de 85 de locuri si un meniu international variat, un bogat bufet de pranz cu specialitati romanesti si internationale, Paris-Bucarest Brasserie va fi deschisa numai in zilele de marti, miercuri si joi intre orele 12.00-14.30 si se adreseaza clientilor care doresc sa ia pranzul impreuna cu partenerii de afaceri, colegii de serviciu sau prietenii.
Catherine Lamotte, general manager la Pullman Bucharest World Trade Center a declarat ca deschiderea braseriei a fost posibila datorita ajutorului designerului pentru amenajari interioare si furnizorilor de mobila si de echipamente din Romania, ale caror sugestii au fost nepretuite. „Prin deschiderea braseriei ne-am gandit sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a lua pranzul intr-un mediu pe gustul si adaptat cerintelor acestora. Echipa braseriei, incepand cu personalul de la bucatarie condus de Dumitru Bucsa, chef de cuisine, pana la cei care servesc la mese, este dedicata serviciilor orientate catre client. Astfel, datorita serviciilor de calitate pe care le oferim, clientii raman fideli localurilor noastre si ne-am gandit sa le dam posibilitatea de a alege unde si ce vor sa consume sub acelasi acoperisâ€.
Datorita centrului dedicat organizarii de targuri si expozitii, World Trade Center, serviciile de food&beverage oferite de cele trei localuri se adreseaza si clientilor participanti la evenimente si celor care doresc sa manance la preturi accesibile intr-o atmosfera relaxanta departe de agitatia Centrului Vechi.