Hotelul de ciocolată marca Patrick Roger

Hotelul de ciocolată marca Patrick Roger
person Horeca
access_time_filled

Realizat din 10,5 tone de ciocolată, hotelul The Magnum Chocolate Hotel Suite este creația maestrului cofetar francez Patrick Roger, considerat cel mai bun ciocolatier al Franței, iar pe plan internațional pentru sculputurile și delicioasele produse din ciocolată, iar creatorul de modă Karl Lagerfeld a conceput toate elementele de decor.Ciocolata-Patrick Roger
Renumitul designer fashion a creat conceptul hotelului din ciocolată în colaborare cu producătorul de înghețată Magnum, pentru a sărbători lansarea pe piață a două sortimente noi de înghețată – Magnum Ecuador și Ghana, infomează Reuters.
Cele două sortimente de înghețată promovate sunt fabricate din boabe de cacao special selecționate recoltate de la fermele din Ecuador și din Ghana, certificate de Rainforest Alliance, o organizație nonguvernamentală americană care militează pentru conservarea biodiversității și a durabilității mijloacelor de subzistență, prin schimbarea felului de a utiliza terenurile și a sistemului antreprenorial.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302