Uncategorized

Loial vs “vânător” de oferte

Loial vs “vânător” de oferte

person Horeca
access_time_filled

într-o piață sufocată de oferte, promoții și discounturi, cum mai pot fi fidelizați consumatorii? Astăzi, mai mult decât oricând, activăm într-un mediu în care loialitatea clienților tinde…

Citeste mai mult
Concurența…

Concurența…

person Horeca
access_time_filled

Trăim în era lui “Mai mult”. Mai multe produse, mai multe servicii, mai multe opțiuni, mai multe decizii de luat, mai multe oportunități (pentru cine le vede!),…

Citeste mai mult
Competiție pentru plus-valoare

Competiție pentru plus-valoare

person Horeca
access_time_filled

în toate breslele din toate domeniile și peste tot prin lume se fac competiții... Campionate, Olimpiade, Concursuri Mondiale (Europene, Balcanice, Naționale etc.) sunt evenimente la care orice…

Citeste mai mult
Eu ???? Știu tot !!!!

Eu ???? Știu tot !!!!

person Horeca
access_time_filled

Vi s-a întâmplat să stați la discuții cu o persoană și după 10 minute să vi se pară că aveți în față un zid de beton? Vi…

Citeste mai mult
SOMELIERUL, ARHITECTUL STĂRII DE BINE

SOMELIERUL, ARHITECTUL STĂRII DE BINE

person Horeca
access_time_filled

Tehnic vorbind, somelierul este personajul central din restaurant care se ocupă cu selecția băuturilor și le armonizează cu oferta din meniu. Tot lui îi revine sarcina de…

Citeste mai mult
Cum să concepi un meniu de restaurant

Cum să concepi un meniu de restaurant

person Horeca
access_time_filled

Meniul este "inima" oricărui restaurant. Fără elementele din meniu, un restaurant este nimic altceva decât o cochilie goală. Nu poți începe operarea restaurantului până nu ai conceptualizat…

Citeste mai mult
Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302