Școlile de bucătari în România
Da!!! Acesta este un subiect care îmi place: Școlile pentru industria ospitalieră din România!! Nu e suficient să vorbim despre bucătărie fără un bun șef de sală…
Citeste mai multDa!!! Acesta este un subiect care îmi place: Școlile pentru industria ospitalieră din România!! Nu e suficient să vorbim despre bucătărie fără un bun șef de sală…
Citeste mai multCum a pornit povestea Puro e Bio în România? Puro e Bio în România a luat naștere din pasiunea noastră pentru înghețată. De mulți ani pândim o…
Citeste mai multDeși sezonul estival a trecut și, practic, putem spune ca odată cu el s-a dus și perioada cea mai grea a anului, nu putem să nu ne…
Citeste mai multSe știe: în România, și, în special, în orașele mari stăm foarte bine cu Internet-ul! De-a lungul anilor România s-a regăsit mereuîn topurile celor mai bine ‘conectate’…
Citeste mai mult“Mama tuturor bucătăriilor” sau “cea mai cunoscută bucătărie a lumii” cum mai este supranumită, bucătăria franțuzească a reprezentant dintotdeauna un reper pentru marii bucătari ai lumii. Nu…
Citeste mai multRomânia a exportat 14 milioane de litri de vin în 2015, în valoare de 24 de milioane de euro, cele mai importante piețe de export pentru vinurile…
Citeste mai multCum a luat naștere Camionetta și care e povestea din spatele ei? Noi suntem la bază o firmă de catering, aflată la a doua generație, operăm mai…
Citeste mai multCum a luat naștere ARC Bakery și ce v-a determinat să lansați acest proiect? ARC Bakery este ceea ce dintotdeauna mi-am dorit să construiesc. Motivația a fost…
Citeste mai multVăzul este cel mai puternic simț pe care îl avem. Prin urmare, culoarea este modul cel mai accesibil și eficient care influențează percepția clientului. Culoarea este afectată…
Citeste mai multîn primul rând, ar trebui să definim cât mai exact termenul de “lux”. Ceea ce, vrem - nu vrem, ne trimite direct la puterea de cumpărare a…
Citeste mai mult