Uncategorized

Relația Chef-subaltern în bucătărie

Relația Chef-subaltern în bucătărie

person Horeca
access_time_filled

în ediția anterioară a revistei Horeca România am abordat subiectul relației dintre chef și subalternii săi și aduceam în atenție provocările pe care le întâmpină angajatorii în…

Citeste mai mult
Mara Mura

Mara Mura

person Horeca
access_time_filled

Conceptul Mara Mura a prins formă la începutul anului 2015 din dorința de a oferi celor ce iubesc dulciurile o alternativă delicioasă, dar în același timp naturală,…

Citeste mai mult
De la Chefi Adunate

De la Chefi Adunate

person Horeca
access_time_filled

începând cu ediția trecută a revistei Horeca România am lansat o rubrică de rețete intitulată “De la chefi adunate”, în care invităm bucătari care lucrează în hoteluri…

Citeste mai mult
Prescripţia datoriilor fiscale

Prescripţia datoriilor fiscale

person Horeca
access_time_filled

Prescripția unei datorii presupune ca, după trecerea unei anumite perioade de timp, debitorul nu mai poate fi obligat la plata restanței respective prin mijloace de constrângere garantate…

Citeste mai mult
Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302