Uncategorized

De ce este important abatitorul?

De ce este important abatitorul?

person Horeca
access_time_filled

Să spunem că dacă ar trebui să abordăm o temă repetitivă în fiecare revistă, aceasta ar fi evidențierea rolului vital al abatitorului într-o bucătărie modernă. Nu poate…

Citeste mai mult
The Harp

The Harp

person Horeca
access_time_filled

Ce v-a determinat să dublați capacitatea The Harp Irish Pub? Extinderea The Harp Irish Pub & Restaurant, de la 100 la 220 de locuri, a venit la…

Citeste mai mult
Soluţii pentru legea anti-fumat

Soluţii pentru legea anti-fumat

person Horeca
access_time_filled

LEGEA CARE INTERZICE FUMATUL îN SPAȚIILE PUBLICE îNCHISE, NR. 15/2016, INTRATĂ îN VIGOARE îN MARTIE ANUL ACESTA, A SUSCITAT TOT FELUL DE COMENTARII, DAR, MAI ALES, îNCERCĂRI…

Citeste mai mult
REȚETE “DE LA CHEFI ADUNATE”

REȚETE “DE LA CHEFI ADUNATE”

person Horeca
access_time_filled

începând cu ediția 76 a revistei Horeca România lansăm o rubrică de rețete “De la chefi adunate”. în fiecare ediție a revistei vom prezenta rețete de la…

Citeste mai mult
Relația Chef-subaltern în bucătărie

Relația Chef-subaltern în bucătărie

person Horeca
access_time_filled

     Cererea redacției, în acest moment, reprezintă pentru mine… ca și cum cineva mi-ar da cu ciocanul peste picioare… relația dintre bucătar și subalternii săi… este ca un…

Citeste mai mult
Per Tutti

Per Tutti

person Horeca
access_time_filled

Care este povestea și conceptul restaurantului Per Tutti? Per Tutti s-a născut din dorința unei noi perspective în mediul culinar bucureștean. Anul 2013 a dus la zămislirea…

Citeste mai mult
Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302