Importanța și rolul specialistului de HR
Dacă în numărul trecut vorbeam despre cum să ne atingem obiectivele în 2016, de data aceasta aș vrea să abordăm un alt subiect care are același punct…
Citeste mai multDacă în numărul trecut vorbeam despre cum să ne atingem obiectivele în 2016, de data aceasta aș vrea să abordăm un alt subiect care are același punct…
Citeste mai multSă spunem că dacă ar trebui să abordăm o temă repetitivă în fiecare revistă, aceasta ar fi evidențierea rolului vital al abatitorului într-o bucătărie modernă. Nu poate…
Citeste mai multTrăim într-o lume materială, iar în iureșul target-urilor zilnice nu mai avem răgazul de a reflecta, nu ne mai permitem luxul de “a sta în loc” și…
Citeste mai multApoi dacă tot am de gând să vă vorbesc mai la vale despre rolul federațiilor pe lumea asta, am zis s-o iau metodic. Și să vă spun,…
Citeste mai multCe v-a determinat să dublați capacitatea The Harp Irish Pub? Extinderea The Harp Irish Pub & Restaurant, de la 100 la 220 de locuri, a venit la…
Citeste mai multLEGEA CARE INTERZICE FUMATUL îN SPAȚIILE PUBLICE îNCHISE, NR. 15/2016, INTRATĂ îN VIGOARE îN MARTIE ANUL ACESTA, A SUSCITAT TOT FELUL DE COMENTARII, DAR, MAI ALES, îNCERCĂRI…
Citeste mai multîncepând cu ediția 76 a revistei Horeca România lansăm o rubrică de rețete “De la chefi adunate”. în fiecare ediție a revistei vom prezenta rețete de la…
Citeste mai multCererea redacției, în acest moment, reprezintă pentru mine… ca și cum cineva mi-ar da cu ciocanul peste picioare… relația dintre bucătar și subalternii săi… este ca un…
Citeste mai multCare este povestea și conceptul restaurantului Per Tutti? Per Tutti s-a născut din dorința unei noi perspective în mediul culinar bucureștean. Anul 2013 a dus la zămislirea…
Citeste mai multSUCCESUL îN TURISMUL DE PENSIUNE PRESUPUNE MULTĂ PASIUNE ȘI IMPLICARE DIN PARTEA CELOR CARE DEÈšIN ASTFEL DE STRUCTURI TURISTICE ȘI O GâNDIRE ORIENTATĂ îN PERMANENÈšĂ CĂTRE SOLUÈšII…
Citeste mai mult