Per Tutti

Per Tutti
person Horeca
access_time_filled

 

Bulevardul Unirii nr.65, București

Per Tutti

Care este povestea și conceptul restaurantului Per Tutti?

Per Tutti s-a născut din dorința unei noi perspective în mediul culinar bucureștean. Anul 2013 a dus la zămislirea unui proiect generos și emblematic în același timp – un restaurant de tip manufactură, un restaurant de familie și pentru familie, situat în inima Capitalei, în apropierea centrului vechi, pe Bulevardul Unirii nr. 65. Inițiatorul acestui proiect, un bucureștean cu mult suflet, a considerat că este nevoie de o altă abordare pe piața Horeca din România. Practic, prin acest concept aducem la îndemâna partenerului client, într-o simbioză complexă, soluții de timp liber dintre cele mai diverse.

Care sunt principalele direcții de business ale restaurantului?

Timp de 2 ani și jumătate Per Tutti s-a transformat, ajungând astăzi o locație multi-format, dezvoltând trei verticale de business distincte. Astfel, direcția de pornire a fost aceea de a oferi preparate de linie, self-service sau masă de prânz – verticală ce se înscrie în pachetul business lunch pentru birourile și corporațiile din zonă. A doua direcție se înscrie în verticala de business Restaurant a la carte sau Restaurant lounge, salonul Per Tutti situat la etaj conferind acest confort clienților. Salonul are o capacitate de 80 de locuri open space. A treia verticală cu ajutorul căreia ne exprimăm și venim înaintea clienților locației este secțiunea Events. Organizăm și consiliem evenimente private sau corporate, evenimente conceptuale, lansări de produse, conferințe de presă atât în interiorul locației cât și în afara ei.

Per Tutti2

Ce tip de bucătărie găsim la Per Tutti?

Specificul restaurantului este unul internațional, de aici numele “Per Tutti”. Meniurile și bucătăria sunt calibrate pe cele trei verticale, impunând în business-ul general specialiști cu regăsire în toate direcțiile afirmate mai sus. Meniurile au fost atent selecționate, astfel încât oaspeții Per Tutti să aibă motive întemeiate să revină în locație. Obiectivul Per Tutti este livrarea unei experiențe și a unei atmosfere autentice – bucate de poveste gătite cu suflet și dăruire, servite într-o atmosferă relaxantă și sofisticată.

Ce obiective de dezvoltare aveți pentru acest an și pentru anii următori?

Per Tutti, la aproape 3 ani de când a luat naștere, se află pe un trend ascendent. Staff-ul acestui proiect oferă surprize periodice tuturor celor care trec pragul restaurantului. Punctual, pregătim multe evenimente – spectacol pentru partenerii clienți, seri dedicate, cu tematică. De asemenea, ne propunem ca în perioada imediat următoare să acordăm o mai mare atenție cerințelor și doleanțelor venite din partea publicului nostru.

                                                                                                                              Interviu realizat de Diana SBâRCEA

                                                                                                 A răspuns la întrebări Giliana NUÈšU, PR Manager.

SALATĂ PORTUGHEZĂ CU CARACATIÈšĂ ȘI FASOLE USCATĂ

Ingrediente:

•             fasole albă untoasă 50gr.

•             fasole pestriță 50gr.

•             fasole neagră 50gr.

•             ardei gras roșu 40gr.

•             ardei gras verde 40gr.

•             ceapă roșie 40gr.

•             coriandru 10gr.

•             caracatiță 150gr.

•             ulei de măsline 20ml

•             sare de ocean 5gr.

Mod de preparare:

Caracatița pe care o veți găsi la Restaurant Per Tutti este o caracatiță sălbatică, întotdeauna mai mare de 15 kg. înainte s-o punem pe grătar o vom fierbe 40′ cu legume și diverse arome – foi de dafin, ardei roșu și 3-4 căței de usturoi. Marele secret la fierbere este folosirea câtorva dopuri de plută pentru frăgezire și o pierdere cât mai mică în greutate. După fierbere, caracatița se va desface tentacul cu tentacul, se va porționa și se va marina puțin într-un sos mediteranean picant. Acesta conține busuioc, coriandru, pătrunjel, usturoi, ulei de măsline, vin alb, sare, piper, extract de piri-piri, în diverse proporții. Apoi caracatița va fi friptă pe grătar la foc mediu.

Separat, se pregătesc cele trei tipuri de fasole uscată ce se vor amesteca cu ardeiul roșu, ceapa roșie, coaja de lămâie și coriandrul care în prealabil au fost tocate mărunt. Mixul de legume, astfel obținut, se va pune într-un castron, peste care se vor aranja bucățile de caracatiță.

Bulevardul Unirii nr.65, București

Care este povestea și conceptul restaurantului Per Tutti?

Per Tutti s-a născut din dorința unei noi perspective în mediul culinar bucureștean. Anul 2013 a dus la zămislirea unui proiect generos și emblematic în același timp – un restaurant de tip manufactură, un restaurant de familie și pentru familie, situat în inima Capitalei, în apropierea centrului vechi, pe Bulevardul Unirii nr. 65. Inițiatorul acestui proiect, un bucureștean cu mult suflet, a considerat că este nevoie de o altă abordare pe piața Horeca din România. Practic, prin acest concept aducem la îndemâna partenerului client, într-o simbioză complexă, soluții de timp liber dintre cele mai diverse.

Care sunt principalele direcții de business ale restaurantului?

Timp de 2 ani și jumătate Per Tutti s-a transformat, ajungând astăzi o locație multi-format, dezvoltând trei verticale de business distincte. Astfel, direcția de pornire a fost aceea de a oferi preparate de linie, self-service sau masă de prânz – verticală ce se înscrie în pachetul business lunch pentru birourile și corporațiile din zonă. A doua direcție se înscrie în verticala de business Restaurant a la carte sau Restaurant lounge, salonul Per Tutti situat la etaj conferind acest confort clienților. Salonul are o capacitate de 80 de locuri open space. A treia verticală cu ajutorul căreia ne exprimăm și venim înaintea clienților locației este secțiunea Events. Organizăm și consiliem evenimente private sau corporate, evenimente conceptuale, lansări de produse, conferințe de presă atât în interiorul locației cât și în afara ei.

Ce tip de bucătărie găsim la Per Tutti?

Specificul restaurantului este unul internațional, de aici numele “Per Tutti”. Meniurile și bucătăria sunt calibrate pe cele trei verticale, impunând în business-ul general specialiști cu regăsire în toate direcțiile afirmate mai sus. Meniurile au fost atent selecționate, astfel încât oaspeții Per Tutti să aibă motive întemeiate să revină în locație. Obiectivul Per Tutti este livrarea unei experiențe și a unei atmosfere autentice – bucate de poveste gătite cu suflet și dăruire, servite într-o atmosferă relaxantă și sofisticată.

Ce obiective de dezvoltare aveți pentru acest an și pentru anii următori?

Per Tutti, la aproape 3 ani de când a luat naștere, se află pe un trend ascendent. Staff-ul acestui proiect oferă surprize periodice tuturor celor care trec pragul restaurantului. Punctual, pregătim multe evenimente – spectacol pentru partenerii clienți, seri dedicate, cu tematică. De asemenea, ne propunem ca în perioada imediat următoare să acordăm o mai mare atenție cerințelor și doleanțelor venite din partea publicului nostru.

                                                                                                                              Interviu realizat de Diana SBâRCEA

                                                                                                 A răspuns la întrebări Giliana NUÈšU, PR Manager.

SALATĂ PORTUGHEZĂ CU CARACATIÈšĂ ȘI FASOLE USCATĂ

Ingrediente:

•             fasole albă untoasă 50gr.

•             fasole pestriță 50gr.

•             fasole neagră 50gr.

•             ardei gras roșu 40gr.

•             ardei gras verde 40gr.

•             ceapă roșie 40gr.

•             coriandru 10gr.

•             caracatiță 150gr.

•             ulei de măsline 20ml

•             sare de ocean 5gr.

Mod de preparare:

Per Tutti3Caracatița pe care o veți găsi la Restaurant Per Tutti este o caracatiță sălbatică, întotdeauna mai mare de 15 kg. înainte s-o punem pe grătar o vom fierbe 40′ cu legume și diverse arome – foi de dafin, ardei roșu și 3-4 căței de usturoi. Marele secret la fierbere este folosirea câtorva dopuri de plută pentru frăgezire și o pierdere cât mai mică în greutate. După fierbere, caracatița se va desface tentacul cu tentacul, se va porționa și se va marina puțin într-un sos mediteranean picant. Acesta conține busuioc, coriandru, pătrunjel, usturoi, ulei de măsline, vin alb, sare, piper, extract de piri-piri, în diverse proporții. Apoi caracatița va fi friptă pe grătar la foc mediu.

Separat, se pregătesc cele trei tipuri de fasole uscată ce se vor amesteca cu ardeiul roșu, ceapa roșie, coaja de lămâie și coriandrul care în prealabil au fost tocate mărunt. Mixul de legume, astfel obținut, se va pune într-un castron, peste care se vor aranja bucățile de caracatiță.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302