Premiera gastronomica la hotelul Epoque

Premiera gastronomica la hotelul Epoque
person Horeca
access_time_filled

Premiera gastronomica la hotelul Epoque

Hotelul Epoque din Bucuresti pregateste un eveniment gastronomic cu totul special in data de 14 februarie. Dupa ce la inceputul acestui an, reprezentantii hotelului Epoque anuntau atragerea in echipa hotelului a bucatarului de 3 stele Michelin, francezul Guy Martin, iata ca acesta isi face debutul chiar de Ziua indragostitilor, cu „o creatie spectaculoasa la cina romantica organizata la Bistro Epoque, incepand cu ora 19:30”, cu ocazia Zilei indragostitilor, impreuna cu asistentul sau Arnaud Dunand, potrivit reprezentantilor hotelului.

guy1

Guy Martin este in prezent chef la restaurantul de 2 stele Michelin din Paris, « Le Grand Vefour» si, din luna ianuarie a acestui an este si «semnatarul Ãƒâ€šÃ‚» restaurantului din incinta boutique-hotelului de 5 stele, Epoque. in ceea ce priveste meniul realizat de acesta, din seara de 14 februarie, „Cina va va purta intr-o calatorie a aromelor si gustului – incepand cu ficat de rata cu suc de agrise si mere, calcan cu trufe albe si negre, sorbet de sampanie, continuand cu pui asezonat cu crema de telina si sos a la Diable si incheind cu cea mai incredibila prajitura de ciocolata, „Grand Vefour”. Rasfatati-va impreuna cu persoana iubita la Epoque Hotel si bucurati-va de surpriza culinara creata pentru dumneavoastra intr-o atmosfera romantica si un decor minunat”, se arata in comunicatul hotelului. Cina pentru doua persoane costa 400 lei.  

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302